IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-яки офроудъра на пазара в Европа

Тези SUV-модели са най-доброто решение за студа и зимата

Броят на истинските SUV, които са в продажба на пазара, постепенно намалява. За щастие не всичко изглежда загубено, тъй като пълната електрификация няма да доведе до изчезването на истинските всъдеходи и доказателство за това е прототипът на Mercedes-Benz EQG, който ще се превърне в сериен модел.

Изданието Motor1 събра на едно място 10 класически модела, които се предлагат на пазара в Европа. Те не само са най-доброто решение за мобилност през зимните месеци, но и позволяват използването си по тежки терени. Моделите са подредени по азбучен ред.

10-те най-яки офроудъра на пазара в Европа (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    за офроуд са измисили UTV
  • #5
    8 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Личи си, че тук е пълно с комплексарчета с голфове които се карат на олио и преработено масло. Г класата е единствения джип тук, който е с три блокажа, освен Вранглера, никой друг не го бие по клиренс и ъгли на атака. Освен всичко Г класата е по-лека от повечето джипове тук. Личи си, че сте кръчмарски разбирачи дето се правят на професори след втората мастика и събота и неделя по цял ден след като изстрезеят си лъскат щайгите на по 30 години пред панелките.
  • #4
    20 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Гегата на Магарцедес става само за мутри и мутреси да ходят на шопинг през деня и вечер в чалготеката. За нищо друго не става тази Ге-га. Надценена купчина ламарина с фалшив имидж. Същото е положението с индийските джипки, че и по-зле дори. Тежки, много капризни, трошливи и скъпи хипопотами. Какъв офроуд какви 5 лв с тези тежки шлепове. В първата кална локва и са до там. За истински офроуд от всичките тук са Джимнито и Вранглера. Най-универсални са Ланд Крузера и Санг Йонга
  • #3
    9 rate up comment 6 rate down comment
    Ха ха ( преди 1 година )
    Той този смешен Мерцедес не само за офроуд, а въобще за нищо не става!
  • #2
    7 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    това не мога да го разбера три тона в гората каква работа имаш
  • #1
    13 rate up comment 7 rate down comment
    Смех ( преди 1 година )
    Няма как да не набутат тапата ге классе макар че за никакъв офроуд не става