IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

20 страхотни за каране коли с предно предаване

Някои от тези модели за забравени, но други все още се радват на сериозно търсене

Когато става въпрос за управление и пътно поведение, обикновено под светлината на прожекторите попадат автомобили със задно предаване или със задвижване на четирите колела. Това се дължи на комбинацията от добро сцепление и баланс.

Има обаче и автомобили с предно предаване, които са страхотни за каране. Британското издание Autocar събра на едно място 20 такива модела, които са сред най-добрите. Някои от тях вече са забравени, но други се радват на сериозна популярност на пазара на употребявани превозни средства.


20 страхотни за каране коли с предно предаване (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 1 rate down comment
    anonim ( преди 1 година )
    Хонда Сивик хечбек и комби 1998 година двигател 1.8 169кс. Дори има екземпляри с търсен диференциал. Возил съм се в такава и доста се пулих когато се включи витека.
  • #10
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Доста некомпетентно. За Форд и Рено не са показани най-добрите им версии.
  • #9
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Наистина има много забавни коли с предно, но задното си е задно. Просто няма никаква база за сравнение. Колата, която е за кеф според мен трябва задължително да бъде на задно!
  • #8
    6 rate up comment 0 rate down comment
    до #2 ( преди 1 година )
    Ти изобщо книжка имаш ли? Говоря за шофьорска, а не за жълтата ти. Карай си на симулатора и не се занимавай с глупости да пишеш тук, че много яко се излагаш!
  • #7
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    "стреласто управление"?! Ако може да го преведете, че хич не ми хрумва какво ще рече
  • #6
    16 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Пробвайте Tрабант 601 по някое дълго надолнище с пълна газ. Уникална машина е. Гарантирам ви че няма друга кола която да ви вдигне адреналина колкото Трабанта.
  • #5
    9 rate up comment 13 rate down comment
    Факт! ( преди 1 година )
    Еталон за коли с предно винаги са били Точно Две Рено Клио ЕрЕс идва от Рено Спорт иои пак Рено Меганн ЕР ЕС
  • #4
    19 rate up comment 2 rate down comment
    до 2 ( преди 1 година )
    Предолагам и с жените си на симулатор!Приятелите сигурно ти виката - изтръпналата левачка?! Освен гуми, двигател и трансмисия драги ми симулаторчо, има център на тежст, разпределение на тежест, спирачки, диференциал, колко директна е глокмилната уредба!Неща които няма как да усетиш като се "качиш" на симулатор! Това са нещата които правят разлика между две коли с еднакви гуми, двигател и трансмисия, каквито например са една Селика и една Корола!!
  • #3
    11 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Probe GT, Calibra turbo C20LET
  • #2
    0 rate up comment 26 rate down comment
    бъчваря ( преди 1 година )
    В днешно време всеки може да се "качи" на подобен автомобил. Нали има симулатори ;) Какео означава един автомобил да е добър? Това много често зависи дори само от типа гуми и налягането в тях. Затова ми е чудно, как хора сравняват автомобили, без да си дават сметка, че гумите са най-важната част от поведението на един автомобил. Изключвам двигателя и трансмисията, там нещата са ясни.