IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-евтината електрическа Honda ще струва 13 600 лв.

Миниатюрната Honda N-Van ще получи версия само на ток

Ванът ще бъде пуснат в продажба съвсем скоро - през пролетта на 2024 година и ще струва само $7 300, което по текущия обменен курс се рамнява приблизително на  13 600 лева. Това съобщава официалният сайт на японската марка.


Honda N-Van


Публикувана е и снимка на Honda N-Van EV. От бензиновата версия електрическият автомобил се различава външно само по дизайна на предната част, в който има интегринато гнездо за зареждане, разположено на мястото на радиаторната решетка.

Иначе колата има едновременно дискретен и тромав дизайн. Характеристиките на Honda N-Van EV все още се пазят в тайна, но се знае, че пробегът на микробуса ще бъде около 200 км. Най-вероятно електрическият автомобил Honda ще получи двигател с мощност 64 к.с.


Honda N-Van


Новият Honda N-Van EV ще стане не само най-евтиният, но и най-малкият електрически автомобил на марката. Ванът принадлежи към така наречения клас kei cars - свръхкомпактни японски автомобили.

Размери на Honda N-Van EV 2024:

Дължина - 3 395 мм

Широчина - 1 475 мм


Honda N-Van


Височина - 1 950 мм

Междуосие - 2 520 мм

Трябва да се отбележи, че с такива размери микробусът може да транспортира товари с дължина до 2.5 м. И още, че Honda произвежда и пътническа версия на модела, но този миниван все още няма да получи електрическа версия


Honda N-Van


0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    До облизващите се еклектичари, който ще се возят 200 км. с 1.30лв. За вас има една песен на един депутат, с 5 стинки искаш да .. блондинки. На кой пазар ще е тази цена? В Европа ли? Щото на същия има и доста по-евтини. Защо пътническата верися не е електрифицирана? А?
  • #7
    3 rate up comment 1 rate down comment
    да си го кажем ( преди 1 година )
    не знам дали сте се качвали в електрическата Дачия, не е лоша, но е направена за тинейджъри до към 16 годишни, след това става прекалено малка. Ако сте си взели джобна жена, евентуално може и за нея да станва!
  • #6
    2 rate up comment 5 rate down comment
    admin ( преди 1 година )
    стават все по-дървени тези коли, реално хубавите коли са от високия клас, произведени до към 2010-2012 година, след това синтетиката и пластмасата заменят истинската кожа и комфорта!
  • #5
    1 rate up comment 2 rate down comment
    До по-долния ( преди 1 година )
    200км пробег ама при какви условия на опита.Само с един пътник без багаж затворени прозорци оптимални маршрути дамо графско естествено и тн.
  • #4
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Sameman ( преди 1 година )
    Със сигурност е супер практично подобно ван-че и то за тези пари... Не знам защо се обаждате даже...
  • #3
    7 rate up comment 1 rate down comment
    До долния ( преди 1 година )
    Безспорен факт. Много е грозен. Ама какво ще кажеш за другия факт, че за 13 000 лв получаваш електромобил с пробег 200 км?Дали някой ще може да си го позволи или ще предпочете да си купи друг по-евтин бензинов автомобил? Ще ми дадеш ли пример какво би си купил за 13 000 лв?Основната теза беше че електромобилите билет скъпи и батерията струвала 50 000 лв, затова нямало как да се произведе евтин електромобил. А целта била хората да се свалят от автомобилите, за да ги управляват гущероподоб ...
  • #2
    4 rate up comment 14 rate down comment
    Смех ( преди 1 година )
    Това кола ли е бе кой *** ще даде 13 бона за тоя сандък
  • #1
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Е колко да е евтин. Цели 13 000 лв. Сега ще се пръкнат антиелектриците които да кажат, че това с електромобилите е конспирация бедните да не могат да си позволят да карат автомобили. Ще кажат и колко по-евтин бензинов автомобил ще си купят и с остатъка от парите ще си купят бензин поне за 200-300 000 км.