IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пиян шофьор разби на парчета Corvette, но е жив!

Мъжът зад волана определено е имал късмет в ужасяващата катастрофа (ВИДЕО)

Огромен късмет извади шофьор на Chevrolet C7 Corvette, който буквално направи на парчета неговия автомобил, но въпреки това се отърва без сериозни наранявания.

 

1073987

 

Ужасяващата катастрофа е на магистрала в Сан Бернардино, Калифорния и според очевидци шофьорът на Corvette се е движил с много висока скорост, съобщава OnScene TV. Както се вижда и от видеото, двигателят е изхвърчал далеч от автомобила. Съобщава се, че шофьорът на катастрофиралия автомобил е участвал в гонка с друг Corvette, а при инцидента са нанесени щети на още две коли.

Калифорнийският магистрален патрул на Сан Бернардино разкрива, че водачът на катастрофиралата кола е арестуван за шофиране под въздействието на алкохол и потвърди, че има леки наранявания.

 

1073985

 

Chevrolet C7 Corvette е седмото поколение на модела и е сериозна спортна кола с 455 к.с. и задвижване на задните колела чрез седемстепенна ръчна скоростна кутия. Базовият C7 може да ускори до 100 км/ч за 4 секунди и да постигне максимална скорост почти 465 км/ч.

Според информация на Сarbuzz, Националната администрация за безопасност на движението по пътищата (NHTSA) не тества C7 Coupe и кабриолет, но за неговата алуминиева рамка с въглеродно-нанокомпозитни панели на дъното е доказано, че издържа на тежки повреди в случай на инцидент. За разлика от новия C8 Corvette, C7 няма функции за подпомагане на водача и разчита само на контрол на сцеплението и стабилността, както и на сериозни спирачки, за да се държат нещата под контрол.



0 от 500
  • #3
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Много бърз тоя Корве ( преди 1 година )
    "Базовият C7 може да ускори до 100км/ч за 4 секунди и да постигне максимална скорост почти 465км/ч."Тончо тия цифри ги няма за нищо. Да не би пък да са 465 m/h?
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Тоя си тръгна на собствен ход, сложиха го на носилка за пред хората
  • #1
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Явно колата е изключително здрава, защото въпреки зверския удар пасажерската клетка не е мръднала и е напълно непокътната.