IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това са 20-те най-издръжливи превозни средства на пътя днес

В списъка преобладават модели на една марка, като има и хибриди

Купуването на автомобил става все по-сложна задача, тъй като е трудно да намерите това, което искате, а когато го направите, има голяма вероятност то да не се продава на цената, която сте смятали, че ще бъде. Най-малко стресиращият начин за справяне със ситуацията е да не си купите нова кола, но как можете да сте сигурни колко дълго ще ви служи тя.


пробег


Проучването на iSeeCars потвърди това, което е добре известно – някои превозни средства изкарват много повече от други. Експертите на изданието разгледаха повече от 2 милиона автомобили, продадени през периода януари-октомври тази година и съставиха списък от 20 модела, които са по-издръжливи от останалите.

Посоченият резултат е на 1% от колите от модела, които се движат, а за да попадне в списъка даден автомобил, от него трябва да са продадени поне 10 бройки през последните 20 години, както и самият модел да се произвежда през 2020 г.

Проучването на iSeeCars установи, че SUV и пикапите заемат 75 процента от първите 20 превозни средства с потенциал да издържат най-дълго, а половината от моделите в Топ 20 са на Toyota, като сред тях има и няколко хибрида, което означава, че автомобилните производители стават все по-добри в издръжливостта на батериите.

Топ 20 на най-издръжливите автомобили на пътя (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500