IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мистериозен пожар унищожи пет коли, наети за Джо Байдън

Инцидентът на остров Нантакет е станал след заминаването на американския президент

Пет автомобила, наети от тайните служби по време на кратка ваканция на американския президент Джо Байдън, бяха унищожени от пожар, съобщи Fox News. Той бе на кратка ваканция за Деня на благодарността в курорт на луксозния остров Нантакет в Масачузетс заедно със свои близки.

 

biden-nantucket-car-fire-001

 

Тайните служби наеха пет превозни средства от Hertz, за да транспортират президента и семейството му, като всичките пет мистериозно избухнаха в пламъци на паркинга на колите под наем един ден, след като Байдън си тръгна. При пожара са пострадали Chevrolet Suburban, Ford Explorer, Infiniti QX80, Ford Expedition и Jeep Gladiator, според New York Post.

Колите са били паркирани на летището в Нантакет. Приблизително около 5,22 ч сутринта на чрез камерите за видеонаблюдение служителите забелязват пламъци в зоната за паркиране на автомобили под наем. Персоналът е задействал системата за предупреждение и е извикал спешна помощ. Мистериозният пожар бързо е локализиран, съобщава се, че пламъците са били само на 10 метра от резервоарите за гориво на летището, където са били съхранявани 95 000 литра гориво. Летището е отворено и аеронавигационните операции не са засегнати.

 

biden-nantucket-car-fire-006

 

Кадри на Nantucket Current показват как пожарникари пръскат тлеещите останки от блока на двигателя на едно от превозните средства. Към момента не е известно каква е причината за пожара. Fox News се обърна към Белия дом за информация, но отговор засега няма.

Семейство Байдън отседна в крайбрежен комплекс покрай пристанището на Нантакет. С него бяха първата дама Джил, дъщерята Ашли и 52-годишният му син Хънтър. Семейството има повече от 40-годишна традиция да прекарва Деня на благодарността на острова.

 

 

0 от 500