IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как Toyota Camry става произведение на изкуството

Дървеният седан е пресъздаден до най-малкия детайл, може дори да се движи (ВИДЕО)

Изкуство от дърво, свързано с автомобили – това показва майстор от Виетнам в Youtube канала Woodworking Art. Поредната творба на талантливия виетнамец е умалено копие на Тoyota Camry, което е изработено от парче дърво, наречено Fokieni.

 

Screenshot 2022-11-28 090515

 

За цялостната изработка са били необходими 35 дни. Но както се вижда от видеото, малкият автомобил си е като истински, седанът на Toyota е пресъздаден до най-малкия детайл. Интериорът е направен много прецизно - воланът се върти, седалките се регулират, отварят се вратите, предният капак и багажникът също, вижда се и двигателният отсек.

Освен това Toyota от осмото поколение - най-спортно изглеждащият Camry, има огледала за обратно виждане и чистачки, които се движат, а предните колела се въртят. Моделът може да се движи самостоятелно на електродвигател. Окачването на колата също е изправно, а фаровете могат да се включват, защото са оборудвани със светодиоди.



Това не е първата подобна творба на виетнамския майстор. Преди това той вече беше пресъздал редица други модели автомобили от дърво, сред които Mercedes-Benz G-Class. Има и не само малки копия, а и такива, които са достатъчно големи, за да влизат в тях хора.

 

 

0 от 500