IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какви коли притежава футболната звезда Килиан Мбапе?

Колкото и странно да звучи, французинът няма шофьорска книжка

Една от най-големите звезди на световния футбол - французинът Килиан Мбапе, блести по терените на мондиала в Катар, като вече вкара и три гола - два срещу Дания и един срещу Австралия. Преди 4 години в Русия той стана най-младият френски играч, отбелязал попадение на световно първенство.

 

these-are-the-cars-in-france-s-superstar-kylian-mbappes-collection-he-doesn-t-have-many-204907-7

 

През лятото Килиан Мбапе удължи договора си с Пари Сен Жерман до 2025 г. за около 120 милиона долара и със заплата от 4,84 милиона на месец се смята, че той е най-добре платеният футболист в света в момента. С такива финанси е ясно, че 23-годишният нападател може да си позволи каквото си поиска. Но изглежда колите не са приоритет за него.

На фона на повечето известни и заможни футболисти, около Мбапе има и една необичайна за играч от неговия ранг новина – той няма шофьорска книжка, информира Аutoevolution. В едно интервю французинът казва, че не е имал време да изкара шофьорски курс. Вместо това има шофьор, който го вози. А с какви коли, вижте автопарка на френската суперзвезда.

 

Какви коли притежава Килиан Мбапе? (ГАЛЕРИЯ)

 

 

0 от 500