IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Смели или глупави са англичаните да пробват колите си като амфибии?

Огромната локва в градчето Ръфорд взима поредните си „жертви“ (видео)

Колко смел, самонадеян, наивен или просто глупав трябва да е един човек, за да вкара автомобила си в дълбока вода? Оказва се, че броят на тези хора във Великобритания е безкраен, а доказателството е поредно видео от градчето Ръфорд в Нортхемпшир, което стана известно на цял свят с огромно водно препятствие, в което „потъват“ безброй автомобили.

 

a-vauxhall-insignia-can-t-cross-a-flooded-ford-gets-stuck-damaged-and-abandoned_8

 

Въпросното препятствие на един от изходите на града се образува от водите на близката река, която залива пътя и така е от години. И когато това стане, местната власт предупреждава хората за опасността със знаци от двете страни на брода, а шофьорите имат възможност да използват обходен път, на който има мост и се намира на 6,5 км. Но, както се вижда от кадрите, има твърде много британци, които не го правят.

Градчето Ръфорд се прочу, след като първи 11-годишният Бен Грегъри засне преминаващи през водата коли и публикува видеата в YouTube, където те събраха милиони гледания. След това и други хора започнаха да правят клипове, а твърде често на мястото освен „оператори“, просто се събират зяпачи, които се забавляват.

 

 

 

 

На някои от шофьорите обаче не им е толкова забавно и най-вероятно след това много съжаляват, че не са поели по обходния път, а са вкарали колите си във водата без някой да ги принуждава и то при явно видимо високо ниво на водата. Но, както се казва – глупостта човешка е безкрайна...

 

 

0 от 500
  • #3
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Доста глупаво-всяко навлизане на вода в купето води до повреждане на автомобилът.
  • #2
    0 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Брекситарите карат смело през вода и огън :) - за това сме (света) на това дередже - много "умни" са се народили... и гласуват.
  • #1
    1 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    .... Британци сър! Какво да очакваме като умствено постижение от *** която от векове практикува инцест и неконтролируем имбрийд? Нещо умно ли? Късметлий са големи за това. Че раята в Индия е рая и, че краварите са с тях!