IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как блондинка зарежда гориво

Дамата направи редица странни маневри, но в крайна сметка... успя (ВИДЕО)

Жените шофьори често са обект на шеги от страна на мъжете и понякога с основание. В социалната мрежа TikTok бе публикувано изключително забавно видео, което олицетворява безбройните вицове за блондинки.



Някъде в САЩ една жена с Mercedes развесели първо други две дами, които са направили видеоклипа, който са озаглавили „За първи път на бензиностанция“. След това случката попадна и също добави настроение сред прегледалите я в youtube.

На фона на смях от снимащите жени, енергичната блондинка опита какви ли не маневри със заобикаляне на колонката, измерване с крачки на разстоянието до колата, търсене на мястото за зареждане в автомобила. Постепенно „шоуто“ привлича и още клиенти на бензиностанцията, но упоритата шофьорка с бяла рокля не се трогва от нищо.

Най-накрая дамата успява, дори се покланя на публиката. А дали за първи път зарежда гориво? Възможно е, но само тя си знае. По-важното е, че на финала постигна целта, а и не е объркала вида гориво…

 

 

0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 1 година )
    Аз видеото няма да го гледам. Доколкото разбирам от мненията ви е фейк - режисирано предварително. То ест няма да дам възможност на поредния тарикат инфлуенсър , ютубър , блогър или..бобър да изкара лесни пари от глупости. За мен това граничи с измама, защото е ами измама.
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Моя милост ( преди 1 година )
    Това е американски модел на живот , образование и култура. При нас в България има служител който ти зарежда автомобила и такива смехории няма.
  • #5
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Huq Migotroshi ( преди 1 година )
    До 3.Разбираемо е, колега. Те каките разбират само от кожените пистолети! С тях се снимат редовно, няма нужда от снимки с пистолетите за гориво!
  • #4
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Газко Уазков ( преди 1 година )
    Кое му е смешното на видеото!? Някой е нямал работа и е снимал режисирани безсмислици. Все едно да се смея на виц на Къци Вапцаров....
  • #3
    11 rate up comment 1 rate down comment
    Прав е колегата че е ( преди 1 година )
    На мен ми се случи жената преди мен да не може да вкара пистолета, беше доста смутена - след втория й опит излязох от колата и й показах че е взела пистолета за камиони. И през ум не ми е минало да правя клипове.
  • #2
    20 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    99% фейк за гледания, подобен на оная с теслата на бензиностанция и много други
  • #1
    22 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 1 година )
    Гледай как хората правят пари, чрез клипчета в Ютюб. Кой е повече за смях и подигравки, автора на видеото, или всички които го гледат?