IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-рядкото Bugatti Divo без пробег се продава двойно по-скъпо

Цената се дължи на факта, че всички произведени хиперколи вече са намерили своите собственици

Автокъща за екзотични автомобили в Дубай предлага рядко Bugatti Divo от 2022 г. Френският производител на хиперавтомобили е произвел само 40 автомобила, всеки от които вече е намерил своя собственик.


Bugatti Divo


За уникалната възможност да станете собственик на ексклузивен Divo, автокъщата иска 10,2 милиона долара. В същото време официалната цена на хиперколата, определена от Bugatti, е почти два пъти по-ниска.

В случая се продава Bugatti Divo без пробег, произведено тази година. Хиперколата е създадена за частен клиент в съответствие с неговите желания. В последния момент то се е отказал от покупката.


Bugatti Divo


Корпусът на това Divo е изработено от въглеродни влакна, боядисани в тъмно синьо. Джантите на автомобила са завършени в същия стил. В интериора се залага на същата цветовата схема, като са използвани светлосиня алкантара и тъмна естествена кожа. В допълнение, някои елементи са направени от матови материали от въглеродни влакна. Например карбонова облицовка е използвана при проектирането на трансмисионния тунел.

За ексклузивното Bugatti Divo автокъщата иска 10,2 милиона долара. В същото време официалната цена на хиперавтомобила по време на производството беше около пет милиона долара.


Още снимки на уникалната хиперкола - вижте в галерията:

Снимки: James Edition


0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Заз ( преди 1 година )
    Нека се цакат арабските. Парите са за можещите и знаещите как да направят нещо от нищо и да го продадат за куп
  • #6
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Макроне, ти ли си ( преди 1 година )
    Интериор - shit, външен вид - shit. Акцентира се на френското знаме, shit. Явно някое франсе се е отметнало да си закупи бугатито и съвсем не е неочаквано. Кой ако не франсе ще се отметне от нещо, дори когато висят милиони на изчакване.
  • #5
    2 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Нищо чудно че не е намерил собственик досега, с тая синя тапицерия по-голяма безвкусица не съм виждал досега. Даже и за празноглави тарамбуки не става.
  • #4
    8 rate up comment 1 rate down comment
    До 3 ( преди 1 година )
    Може естествено. В Перник има един стар майстор който прави LPG инжекционни системи за спортни коли. Слага на Поршета, на Ферарита, на Макларън......ще може и за Бугати. Но да знаеш, ще остане без никакъв багажник. Бутилката е малка и се слага отпред. Ще стига за около 150км пробег.
  • #3
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Той ( преди 1 година )
    Някой запознат ли е дали може да му се сложи газ?
  • #2
    2 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    интериор, потрес като на автомобил от 90-те.
  • #1
    9 rate up comment 5 rate down comment
    джамбазин ( преди 1 година )
    ами рядко! оня ден имаше такова на Горубляне и още едно в Дупница