IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Футболна звезда съсипа Porsche 911

Майлс Гарет и жена в колата са без сериозни наранявания (ВИДЕО)

Майлс Гарет – една от звездите на отбора Кливланд Браунс от Националната футболна лига (НФЛ) на САЩ и Канада, се отърва без сериозни наранявания, след като катастрофира с Porsche 911 Turbo S. В автомобила се е возила и неидентифицирана жена, която също е имала късмет и е без тежки травми, но и двамата са били с предпазни колани, съобщава Carscoops.

 

FdnJKIpWYAou7zW.jpg

 

Катастрофата със защитника е станала по обяд на прав участък от пътя в Шарън Тауншип, Охайо, след като спортистът е напуснал тренировъчната база на Кливланд Браунс. Каква е причината за инцидента засега не е известно, но е факт, че автомобилът се е преобърнал край пътя. 26-годишният футболист и жената са откарани в две различни болници. Гарет е с изкълчено рамо, порязвания, разтегнат бицепс и натъртвания по различни части на тялото, но е изписан още вечерта. Докато няма информация за неговата спътница.

На видео, записано от камера на тялото на полицай, се виждат шофьора, легналата на тревата жена и колата, която е с много сериозни повреди и най-вероятно е тотал щета. Според информациите от полицията Майлс Гарет не е бил под въздействие на алкохол или наркотици, по-скоро причината за катастрофата е превишена скорост и невнимание. Но това се разследва.

 

5428c9ec-76bc-4ea0-863c-ad09359bda35-Garrett.jpg

 

Ограничението на този участък е 45 мили в час (72 км/ч), но според магистралния патрул на щата Охайо скоростта на Гарет е била много по-голяма за условията на тесния път.

За футболиста има данни, че е хващан поне шест пъти да шофира с превишена скорост в района на Кливланд, откакто се присъедини към отбора през 2017 г. Има и случай, когато Гарет е спиран два пъти за 24 часа за същото нарушение.

 

 

0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Имало е и свирчовини с неидентифицирания женски субект по време на шофиране,за това е и станала белята,а иначе Порше и то 911 и турбо ес не е за *** с бръмбари в главата.
  • #1
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Мистър Бийн ( преди 1 година )
    Само като видях дарвиновата еволюция на снимката и вече сякаш разбрах, защо на прав, спокоен път се е обърнал по таван...