IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои са най-търсените сватбени коли?

Тенденцията е да се избират по-малко „крещящи“ автомобили

Сватбата е едно от най-важните събития в живота на хората и за този ден се полагат специални грижи от всякакво естество. Сред запомнящите се моменти е и на какъв автомобил се е возило за първи път младото семейство. И тук, естествено, има най-различни вкусове, но каква е тенденцията в последно време научаваме от проучване на Stress Free Car Rental.

 

Tiny-Fiat-Is-Top-Wedding-Car-750x430

 

Данните са на база търсене в интернет, като са прегледани 1000 публикации за най-популярния хаштаг #WeddingCar. Какво се оказва? Малките компактни автомобили съставляват по-голямата част от водещите публикации в Instagram. Според изследването нарастващите разходи за сватби, глобалната пандемия и повишените разходи за живот са фактори за тенденцията да се преминава от скъпи и огромни сватбени коли към по-достъпни и отчетливо странни превозни средства.

Говорител на Stress Free Car Rental твърди, че в миналото, когато става въпрос за избор на сватбена кола, обичайно е било традиция двойките да наемат по-големи и впечатляващи превозни средства, за да се появят на мястото със стил и да удивят гостите си.

 

vw-camper-wedding

 

Сега обаче има нарастваща тенденция вместо традиционните лимузини и ретро автомобили, младоженците да избират по-малко „крещящи“ коли и по-странни превозни средства, дори и кемпери, които могат да добавят наистина уникален щрих към сватбата и да я направят незабравима за всички.

Какво показва изследването за най-търсените сватбени коли?

1. Fiat 500
2. VW Beetle
3. Mini
4. VW Camper van
5. Citroen 2CV
6. Renault 4
7. Smart Car

 

0 от 500