IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Парите нe купуват вкус и тази S-Class го доказва

Емблемите и надписите Brabus и Maybach, както и 12-те ауспуха превръщат луксозния седан в кич

Mercedes S-Class отдавна е пример за „сдържан лукс“, но явно не всички собственици на автомобили от модела приемат това за даденост. Потребител на Tik-Tok засне тази откровена подигравка с автомобила, за да ни докаже отново, че парите не могат да купят вкус.


S-Class - кич


Машината е оборудвана с решетка с марка „S MAY BACH“, която може да се види само във видеото. Тя със сигурност изобразява най-грозната трилъчева звезда на света, като към нея се присъединява странен орнамент на предния капак на Maybach, както и множество емблеми на AMG.

Говорейки за емблеми, предните калници определено изглеждат смешно, като се виждат различни надписи, включително V12, 900, 6.3 и AMG. Това е отбелязано и по-назад с надписи Rocket, 900, 6.3 и Maybach на задните колони, както и S63, Brabus, V12 и Maybach на багажника.


S-Class - кич


Лудостта не свършва дотук, тъй като колата е оборудвана с хромирани капачки на огледалата и ярка вратичка на резервоара за гориво. На всичкото отгоре има достатъчно евтини хромирани елементи, както и жълти и зелени акценти. Те обаче са почти нищо в сравнение с 12-те накрайника на ауспуха. Освен фалшивите странични изпускателни ауспуси, моделът е оборудван с централно монтиран четворен ауспух, който допълва другата изпускателна система с четири ауспуха.

Завършек на целият този кич е регистрационна табела с надпис „Fack Off“, която показва, че за някои неща в живота няма как да бъдат купени.


0 от 500