IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В САЩ посочиха най-надеждните и най-икономични кросоувъри

В списъка на Consumer Reports влизат само модели на японски и корейски производители

Цените на бензина скочиха до небето в последните месеци, така че икономията на гориво става също толкова важна за собствениците на автомобили, колкото и тяхната надеждност. Експертите от организацията за помощ на потребителите Consumer Reports са тествали 129 кросоувъра и посочиха 9 от тях, които съчетават и двете качества.


кросоувъри


В случая идеята е да бъдат избрани модели, които имат икономичност на малките автомобили и практичност на комбита. Всички кросоувъри в този списък харчат под 8,4 л/100 км., а освен това те са спечелили положителни отзиви от клиенти и могат да се похвалят с добър основен набор от системи за сигурност.

В САЩ всички тези модели са стандартно оборудвани със системи за предупреждение за челен сблъсък (FCW) и за автоматично аварийно спиране (AEB), докато наблюдението на мъртвата зона се предлага поне като опция. Моделите в списъка са оценявани още по пътно поведение и оборудване, като получават средна оценка за представянето си.

Най-надеждните и най-икономични кросоувъри в САЩ (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500