IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Стара Lada изкара от строя Lamborghini Urus и Mercedes-AMG G63

При инцидента в Турция няма пострадали хора, за разлика от двата скъпи автомобили

Lamborghini, Gelendvagen и стара Lada се сблъскаха на пътя. Звучи както началото на виц, но всъщност е реален инцидент, който се е случил в Турция преди няколко дни. А снимки от него бяха публикувани в руска социална мрежа.


катастрофа


Информацията за случилото се е оскъдна, но се твърди, че шофьорът на Lamborghini Urus се е блъснал в Mercedes-Benz G63, за да избегне удар с ВАЗ-2109. Не се посочва кой е виновен за катастрофата, но от снимките си вижда, че и старата Лада също е пострадала.

Щетите по нея обаче са много по-малки, като се ограничават в една от задните врати. Тези по двата мощни и много скъпи всъдехода обаче са доста по-сериозни – колелото на G-Class е откъснато, като има поражения по крилото и предната броня. Не е ясно и дали отзад няма поражения.

Супер SU)V-ът на Lamborghini е със супено крило, като се виждат поражения в лявата предна част, както и активираните въздушни възглавници. Съдейки по снимките няма пострадали хора при катастрофата, въпреки че на един от кадрите линейката все още присъства.

Снимки: RaceBros Telegram


0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 3 rate down comment
    До долния ( преди 1 година )
    Така се случва когато ладите се пречкат по пътищата и правят задръствания след тях..
  • #6
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Largo ( преди 1 година )
    Тука гледам май умират от яд,че ладата само вратата и е пострадала а електронните два *** са здали багажа .Не на бъканите с електроника ***
  • #5
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Народ ( преди 1 година )
    Както и очаквах, преписвач на тая статия е Неграмотния Пешо. Пешкооо то не е само да хванеш произволна статия от което и да е чуждо издание, да я пуснеш през преводача и да се броиш за журналист. Грам познания нямаш нито по езици-специално от руски бъкел не отбираш. За познания в областта на автомобилите, ДВГ, и механиката пък да не говорим. Крила в автомобилите все още няма. Анти крила се срещат. Елементите за които хората са писали при превод от руски се наричат калници на български език.
  • #4
    1 rate up comment 7 rate down comment
    Коко ( преди 1 година )
    На практика сблъсък между Ламборджини и Мерцедес Ладата е предизвикала сблъска инъче с която и да се блъсне ще се смачка като спукана топка.Но сега Русия почва да прави Лади без Аирбези на базата на тази публикация.Злите язици говорят че просто те Руснаците не могат на направят компютърчето което да управлява Айрбаг ама аз не вярвам те са най водещата световна нация в компютростроенето бяха направили даже 16битов микропроцесор .сега ще опитат вероятно и 32,битов.?????
  • #3
    12 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Това е заради неграмотния превод от руски. Иначе г класата си е много добре. Даже предното стъкло не и е спукано, което ще рече, че защитната и клетка е супер здрава.
  • #2
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    До 1, когато автора не разбира джан джун от техника и коли,им поставя крила,сигурно е треснал 2-3 ред буба и крила му се привиждат.Иначе се казват тези елементи калници.
  • #1
    7 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    G класата се размазала като консервна кутия. И какви крила пише авторът. Г класата няма крила,нито крило. Вижте я ,че прилича на уличен трафопост.