IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Жена беше арестувана за каране на голф-количка на магистрала

На всичко отгоре 58-годишната американка била пияна (ВИДЕО)

В България наскоро нашумя случай, при който жена караше електрическа тротинетка по Околовръстното шосе на София. Е, оказва се, подобни неща се случват и на други места – във Флорида, например. Там 58-годишна местна жителка беше арестувана за управление на голф-количка по междущатска магистрала.


арест


Инцидентът е от окръг Бредвард, където 58-годишната Даян Хоук е забелязана да се движи с необичайното превозно средство по магистрала 95. Шофьор на камион уведомява полицията за странния избор на транспорт от страна на жената, която изглежда сякаш е припаднала зад волана. Именно водачът на транспортното средство принуждава Хоук да спре край пътя и взима ключовете от количката.

Полицейски патрул пристига на мястото и провежда разговор с жената, която смята, че е напълно законно да кара голф-количка по магистралата. Служителите на реда забелязват, че Хоук заваля речта си, а в чантата й има отворена бутилка с уиски. Във видеото, заснето от полицейската кола, се вижда, че пияната жена оказва съпротива при ареста, след като се озовава на задната седалка на патрулката.



Властите заявяват, че тя е била толкова спорна и борбена, че полицаите са успели да проведат тестове за проверка на трезвеността. Жената е закарана в ареста на полицейското управление на окръг Бревард с повдигнати обвинения.


0 от 500