IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите 10-годишни седани

От 12-те модела в класацията на Consumer Reports само два не са японски

Авторитетното американско издание Consumer Reports състави списък с най-добрите седани от 2012 г. на базата на удовлетвореността на техните собственици. Експертите комбинираха резултатите от собствените си изследвания и тестове с опита на притежателите на такива автомобили, за да изберат най-икономичните и надеждни седани, които собствениците им биха купили отново, ако имаха възможност.

Резултатът беше списък от 12 модела, по-голямата част от които, както се очакваше, бяха японски. В списъка попадат като компактни седани, така и такива със средни или големи размери. С най-много представители е Toyota, която има модели във всички класове.

Най-добрите 10-годишни седани (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #14
    10 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Американците си карат хубави седани с нормални двигатели, за Европа остават глупави сувове и двигатели 1.5, 3 цилиндъра. После кое било по- надеждно.
  • #13
    5 rate up comment 15 rate down comment
    Фен ( преди 1 година )
    Само във ВАГ е истината.
  • #12
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Глок-глок-глок...голям като смок.
  • #11
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Боли ме Аглока какво харесвали овчарите и пастирите.
  • #10
    17 rate up comment 34 rate down comment
    Хонда ( преди 1 година )
    Японски грозотии!!! Ужасни коли!!!
  • #9
    23 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    На първите три места Тойота, а до 10-то място само Японци.Сигурно е случайност, ама едва ли.Сега ще кажете ама те Американците са глупави и не знаят кое е луксозно и кое е Премиум :). Дали ?
  • #8
    20 rate up comment 11 rate down comment
    Propov ( преди 1 година )
    Всъщност няма ли европейски медии от който да се преписва. Защото наистина инфото тук освен за кръчмарски спорове в щатите е тотално безполезно. И в заглавията много рядко става ясно от и за къде са тия статистики. И човек си губи времето да прочете и да разбере че си е загубил времето. *** е че почти няма други БГ сайтове за автомобили, ама и тоя вече е както казах - подвеждащи заглавия, загуба на време. И хвали шлепове на Тойота с предно за пътно поведение. Американски реднеци, сър!
  • #7
    18 rate up comment 10 rate down comment
    До 6 ( преди 1 година )
    Имаш пълната свобода да направиш сайт и да покажеш как трябва да се случват нещата. И да ни спестиш мрънкането си. Казваш, че няма нищо свястно, а продължаваш да четеш. Да не си мазохист?
  • #6
    14 rate up comment 12 rate down comment
    Block me again ( преди 1 година )
    Не знам на теб за къде са ти интересни статии. Явно си част от некадърния екип. Тук обаче няма нито една статия за европейския и в частност за българския пазар. Всичко е преписано. За авторска статия да не говорим.
  • #5
    26 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Не мога да разбера хората, които постоянно недоволстват. Като прочетете заглавието или още от първите редове прецените, че статията не ви интересува, просто не я четете. Но вие не просто я четете, ами губите от ценното си време да уведомите другите читатели, че написаното не ви интересува. На мен пък са ми интересни статии и за САЩ, и за Япония, и за Корея и за Китай. И какво правим сега? Да пишат или не, само защото някой не го интересува и е решил, че всички трябва да мислят като него?