IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Блогър разглоби Haval Drago и откри много проблеми

Екипът на Club Service направи пълен разбор на кросоувъра (ВИДЕО)

Автомобилният блогър Иля Свиридов, заедно с екипа на Club Service, решиха да проверят качеството на изработката на един от новите модели, предлагани на руския пазар. Това е кросоувърът Haval Drago, който беше напълно разглобен, а експертите не останаха очаровани от качеството на сглобката.


Haval Drago


Все пак екипът отбелязва, че китайският модел има шанс да изкара няколко години по пътищата на Русия, без да ръждясва. Под праговете на вратите има специален уплътнител, а всички шевове в задните арки на калниците са покрити със специална смес, предпазваща от корозия.

Същото обаче не важи за предната част на автомобила, където голяма част от частите и детайлите не са защитени от ръжда. На места по каросерията се вижда грунд, същото е положението и с дъното на кросоувъра.

Специалистите от Clube Service също така останаха поразени от подрамата на автомобила с отделна скоба за закрепване на скоростната кутия, а също така от заваряването на опорите на изпускателната система, както и от монтажа на горивните тръби, разположени над най-ниската част.



Шумоизолацията на интериора на китайския SUV също се оказа доста посредствена - подът почти не е защитен със звукоизолиращ материал. В допълнение, формованите части едва се справят с предназначението си.

В същото време усилвателите на вратите и багажника, качеството на уплътнителя за шевовете на каросерията и обработката с антикорозионен състав на шевовете, както и кабелните снопове, заслужиха положителни оценки от блогърите.

Моделът Haval Dargo беше представен на руския пазар в началото на това лято. Цените на кросоувъра стартират от 3,2 млн рубли, което е малко повече от 52 000 евро.


0 от 500
  • #16
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    то поне *** правят уникални коли, че намират кусурите на китайките... като почнат на Лада и Москвич да слагат ABS и еърбези, тогава може да говори за автомобилно производство тоя дурак
  • #15
    13 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Този платен шишко само ако разглоби Лада ще остане доволен
  • #14
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    52000юро и Китайците не са в списъка на вражески страни?! Вражеските държави поне не продават нищо и не изнасят и без това дефицитната валута
  • #13
    5 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Повтаряш се! Явно още сричаш! Срамота, стегнете се... Това че умно красивите тролчета сте посредствени не ви оправдава да пишете груби и вулгарни думи. Оп, едва ли знаете думата вулгарност какво означава, ама хайде от мен да мине...
  • #12
    6 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Хаха, присто е необходимо да се види сбирка на путинисти, като ви видя ТКЗС физиономиите, двупръстовите чела, като ви чуя репликите и сте ми ясни. Точно си отговаряте на описанието. Затова и сте утaйката на обществото.
  • #11
    6 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Такъв език е характерен за нискочелите. Простащина, примитивизъм и опит за оригинални чене но става не ловко като се изразят с такъв език. Характерно за тия хора са три типа на-футболен фен, купен ***, или психично болен умно красивитет! Жалкарска работа. И една забележка... Либералната простотия, колкото е про американска и пронатовска си е простотия!
  • #10
    11 rate up comment 7 rate down comment
    Пинко ( преди 1 година )
    8 путинофилчетата сте неуки, необразовани, непътували, невиждали, глупави, бедни, мързеливи, злобни и завистливи! Няма нормален човек путинофил, като някой каже че е, просто трябва с няколко въпроса да се намери на кои от описанията отговаря.
  • #9
    13 rate up comment 5 rate down comment
    Киро ( преди 1 година )
    Е що, някой очакваше нещо друго от поредното китайско менте на автомобил, ли??!
  • #8
    7 rate up comment 17 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Хаха лелеее колко русофоб тука. Предполагам типични представители на онзи дето блъсна момичетата. Примитивизъм и свещен а тъпота. Наистина русофобията е диагноза!
  • #7
    11 rate up comment 6 rate down comment
    amdin ( преди 1 година )
    Свиквайте д..ба скапаната ви държава