IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето ги петте модела на възродената марка „Москвич“

Гамата включва четири кросоувъра и един електромобил

Гамата на възродената марка „Москвич“ ще включва 5 модела, стана ясна по време на церемонията по подписване на договор между Московския автомобилен завод и руския производител КамАЗ. Той беше подписан от кмета на руската столица Сергей Собянин и генералния директор на КамАЗ – Сергей Когонин.


Москвич


По време на събитието бяха показани слайдове, на които се виждат първите 5 автомобила от бранда. Ако се съди по изображенията, това са преработени модели на китайската компания JAC, които в Русия ще се предлагат като „Москвич“. Два от тях много напомнят на кросоувърите JS4 и JS7, като засега те нямат емблеми.

Самият Сергей Собянин все още не е разкрил никакви подробности за проекта. Според кмета на Москва, на първия етап заводът ще се занимава с монтаж на „машини от приятелски настроени към Русия страни“, а на втория етап – по-дълбока локализация на това производство.


Москвич


„Успоредно с този процес, без да чакаме първи резултати, от днес започваме да работим по създаването на собствена платформа за електрически автомобил, наречен „Москвич“, обяви градоначалникът.

Както е известно, моделите на възродената марка ще се произвеждат в бившия завод на Renault в Москва, който след напускането на френската компания премина във владения на градските власти. Първите готови автомобили трябва да слязат от конвейера до края на годината.

Снимки: TACC

0 от 500
  • #20
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Виждам доста ще дръпнат напред, а ние ще се наложи да караме западните *** мерцедес, бмв и ауди които на всичко отгоре и не вървят като руските според Путин.
  • #19
    14 rate up comment 2 rate down comment
    до 20 ( преди 1 година )
    Точно това е - всичко с което разполагат руснаците е полезни изкопаеми, а това не е тяхна заслуга. Просто късмет. Иначе брутен вътрешен продукт на глава от населението във Велика Русия е 200 долара повече отколкото в мизерна България.
  • #18
    10 rate up comment 16 rate down comment
    Страйкър ( преди 1 година )
    До #15,те поне и това ще правят да лепят емблеми,а ние какво постигнахме до сега философи български нито една фирма за коли не се задържа,,правителство не можем си избра ,що не се видиш ти какво представляваш бе,колата си караш с руски петрол,парното ти е пак от там.Що не вземеш да предложиш някаква алтернатива,но за това си требва мозък
  • #17
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Авто спец ( преди 1 година )
    Не става както предлага ном18 ами те шумят и дрънкат много и всичките тайни шпиони който ще им се качат веднага вече няма да са Тайни и бабите ще ги разбератНека си карат Мерцедеси и Бентлита.хората.
  • #16
    22 rate up comment 4 rate down comment
    Московский ( преди 1 година )
    Още едно недоносче на снимка кой нормален човек ще си го купи да му се разваля и дрънка.това копие намини Камазче всички които са карали Камаз си спомнят за шума и тракането.250клм на ден и на другия ден си пребит.С ВолвоF12 по 600 клм.всеки ден Та Москвичо да го дават на нашите платени Путинофоли вместо хонорари ама те пък всички са на БМВ ,Мерцедеси. Та ще се разбягат.Тогава Кой Кой ще го кара
  • #15
    23 rate up comment 4 rate down comment
    R ( преди 1 година )
    хахаахха гледам от МосьФилм пак са се развихрили
  • #14
    29 rate up comment 4 rate down comment
    Синдикат на Ало Изма ( преди 1 година )
    Това не трябва ли да е в раздела "виц на деня"!?
  • #13
    29 rate up comment 5 rate down comment
    До 12 ( преди 1 година )
    Точно ти и 9ти сте суперразбирачите с унизително мислене. Като е 17 млн. кв. км. и има газ и петрол на корем но едва постига нашия стандарт е срамно да се коментира ли? Ти ако имаш руснаците за по-висши от себе си и българите си е твое мнение и не си безгрешен. Аз съм против злобно плюене просто не намирам някой да пише нещо с омраза към Русия повечето са обективни коментари а ти почваш да пишеш за тиня, гаври, неудачници и *** индивиди
  • #12
    14 rate up comment 26 rate down comment
    До 9 ( преди 1 година )
    Тя България заради такива големи разбирачи се е прочула навсякъде и целия свят ни има за тиня и даже макетата се гаврят с нас. Защото тук 90% не са постигнали нищо освен да живеят при мамчето и тате в панелната гарсониера, но иначе обсъждат другите колко били зле и как нищо не стават, а това естествено става на по шише от най-евтината бира със зрънчо пред блока с другите неудачници. Парадокс е как *** индивид може да обсъди всеки който е над него по най-негативния начин.
  • #11
    0 rate up comment 15 rate down comment
    БАЙ ГАНЬО ( преди 1 година )
    САМО БОЙБОСАМО БОЙКОЕЙЕЙ