IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-богатият спортист се сдоби с уникален Rolls-Royce Cullinan

Новата придобивка на Флойд Мейуедър получи стряскащ цвят на интериора

Когато Флойд Мейуедър, поиска нещо, той го получава. В случая става въпрос за поредния Rolls-Royce Cullinan, който попълни автопарка на най-богатия спортист на планетата.


Rolls-Royce Cullinan


Всъдеходът е в същия черен цвят, който да пасне на едната от двете колекции от скъпи коли на боксьора (черна и бяла), но интериорът му е доста изненадващ. Това всъщност е вторият черен Cullinan на Мейуедър, като той може да се похвали и с Phantom в същия цвят.

За Rolls-Royce е известно, че са готови да изпълнят всяка прищявка на своите клиенти, а поръчката е направена през компанията Champion Motoring от Сан Диего, която работи само с първокласни спортисти и световни знаменитости. Именно на нейния сайт се появиха и снимки на автомобила, а малко след това – на 3 юли, боксьорът публикува фотоси и в своя профил в Intsgram.


Rolls-Royce Cullinan


Както стана ясно, новият Cullinan е с черен екстериор, пасващ точно в черния гараж на Мейуедър, в който има още една бройка от модела, няколко Mercedes-а и други мощни коли. Различното, в случая, е интериорът в лаймово зелено, който е изработен във фабриката на Rolls-Royce. Същият цвят се вижда в логото на марката, върху колелата и спирачните апаратите.

Самият Мейуедър твърди, че вече отлично познава този модел и той му е много удобен за шофиране. А специалният зелен интериор ще го кара да се чувства приключенски настроен, докато се наслаждава на луксозното возене на автомобила.


Още снимки на новата придобивка на световния шампион по бокс - вижте в галерията:


0 от 500
  • #11
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    1. Майкъл Джордан (баскетбол) 2,62 млрд. долара2. Тайгър Уудс (голф) 2,1 млрд.3. Арнолд Палмър (голф) 1,5 млрд.4. Джак Никлаус (голф) 1,38 млрд5. Кристиано Роналдо (футбол) 1,24 млрд. Следващия е Флойд. Поредната некомпетентна статия. От най-богатия боксьор, до спортист като цяло, има огромна разлика.
  • #10
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Вярно задната седалка е отврат като в бусче
  • #9
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Флойд Мейуейдар е сред най-богатите , но не и най-богатия спортист. Пред него са няколко човека, дори Кристиано Роналдо е преди него, а най-богатия е Майкъл Джордън и състоянието му е повече от два пъти по-голямо от това на Флойд Мейуейдър.
  • #8
    3 rate up comment 3 rate down comment
    я пак ( преди 1 година )
    кой бил най-богатия спортист?
  • #7
    12 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Чалга отвсякъде.
  • #6
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Д-р Исня ( преди 1 година )
    Какво ли е да си казва човек "Возя се в Ролс!", докато седи на тази права пейка отзад. Гххх, така е, ще стиска зъби, ще се радва, че една торба пари замина и нема да се върне повече.
  • #5
    1 rate up comment 3 rate down comment
    смех ( преди 1 година )
    И кат се вдигне колко му става клиърънса и след колко щемсе саморазпадне
  • #4
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Този жип е с регулируемо окачване и може да се вдигне. Дори и тогава се съмнявам някой да ходи в гората с него
  • #3
    6 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Това е най голямото конструктивно недоразумение което съм виждал жип с окачване и клирънс на спортна кола
  • #2
    27 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Сигания, но няма изненада. Това не е поръчка от човек с вкус и стил, а с боксова круша вместо глава. Хората дето иска да впечатлява с този фургон за сладолед, са с подобни возила в клоунски цветове и ще го оценят подобаващо. Пълен цирк и..аз се смея!