IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Комплект предни панели за Bugatti Chiron Super Sport се продава на абсурдна цена

Четирите детайла от каросерията на хиперколата са оценени на 400 000 долара

Всички са наясно с изключително скъпите разходи за закупуване и поддръжка на автомобил на Bugatti, но някои обяви да продажба на части за моделите на марката са повече от стряскащи. Последният пример за това е комплект от предни панели за каросерията на Chiron Super Sport 300+, който се предлага за 399 999 долара.


Bugatti Chiron Super Sport части


Комплектът включва предни калници, в които е интегрирана голяма част от бронята, преден капак и долна част на самата броня. Детайлите са изработени от въглеродни нишки и не са боядисани, така че лесно могат да се съчетаят с цвета на автомобила, за който са закупени.

Според стикер с емблемата на Bugatti, поставен под панелите на каросерията, панелите са са произведени в Австрия. Посочена е и датата на производство - септември 2020 г. Общият брой на детайлите е четири, като цената определено изглежда не само стряскаща, но направо абсурдна.


Bugatti Chiron Super Sport части


За сумата от 400 000 долара може да се купи суперкола от висок клас, включително Ferrari 296 GTB, McLaren Artura и Lamborghini Huracan Tecnica. Цената на детайлите явно е оправдана от факта, че от Chiron Super Sport 300+ са произведени едва 30 бройки. Самият автомобил струва 3,9 млн щатски долара.

Проучване в интернет показва, че на пазара за резервни части има много предложения за детайли за Chiron. Десен преден калник се продава за 100 000 долара, преден капак – за 50 000 долара, долна част на броня с решетка – за 79 000 долара и заден дифузьор – за 50 000 долара. Най-евтината част е самостоятелна решетка, оценена от продавача на 15 000 долара. За същата сума се предлага и заден дифузьор – само крилото без задвижващия механизъм.

0 от 500