IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Електрическата Kia ЕV6 спаси легенда на хокея

Яромир Ягър претърпя тежък инцидент в центъра на Прага

Легендарният нападател на националния отбор на Чехия и звезда от НХЛ Яромир Ягр претърпя тежък инцидент в Прага. Той решил да направи обратен завой, но видял идващия отстрани трамвай непосредствено преди удара.


Kia EV6 катастрофа


Инцидентът е станал в сряда, 25 май, като 50-годишният хокеист напълно признава, че е виновен за случилото се, тъй като не е внимавал. „Вината си и изцяло моя. Опитах се да направя обратен завой и проверих движението в двете посоки. Заради големия брой коли изобщо не забелязах трамвая. Видях го в последния момент, когато беше на половин метър от мен“, написа Ягър в социалните мрежи.

„Помислих си, че това е краят и че този път няма да ми се размине. Винаги съм вярвал, че висша сила държи ръката си над мен, а днес отново се убедих в това“, добави хокеистът, като посочи, че никой не е пострадал в инцидента, освен колата му - Kia EV6.


Kia EV6 катастрофа


Хокейната легенда обърна специално внимание на здравината на електрическия си автомобил. В случая ударът е точно във вратата на шофьора, но Ягър се е отървал единствено с натъртена ръка и дори е отказал медицински преглед. Дошлите на мястото на инцидента полицаи са тествали спортиста за алкохол и наркотици, като и двете проби са отрицателни.

Снимки: Novinky.cz

0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Im-a-дртиУАЙТB0Y! ( преди 1 година )
    И когато тука целенасочено ви инфо, че модерният супер-здрав СУВ на GENESIS - G70 предоставен с рекламна цел на Тайгър УУДС му спасява живота след като загубва контрол с над 150 км/ч и пада в една долчинка в Калифорния през февруари м.г. никой тука не искаше да ми поверва че тия машини дори в ЛЮКС-изпълнение са джелезно здрави и не знаят що е туй чупене...само леко вдлъбната врата и той се отърва само с леки охлузвания и наранявания и ръката му бе известно време яко контузена...
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Абе да се радва че трамваите се движат с 20-30км.ч. иначе ни КИА ни МИА би го спасило.
  • #4
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Jay ( преди 1 година )
    Колата е добра!
  • #3
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Алекс ( преди 1 година )
    Краш-теста е успешен.
  • #2
    3 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Не схванах, реклама на КИА ли правите или внушавате, че можете да правите спокойно обратни завои, където трябва и не трябва. Или най-вероятно щом карате КИА, няма проблем с обратните завои. Поредната тАпотия!
  • #1
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Е и? Нал затова с правят краш-тестове, като единият е точно удар отстрани с 60км/ч.