IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови коли на стари платформи - защо още ги има?

Тези модели доказват правилото, че когато нещо работи, не бива да се разваля

През последните години водещите автомобилни производители рязко намалиха броя на използваните от тях платформи. И ги замениха с нови архитектури, които стават за повече модели. На някои от тях може да се произвеждат автомобили с различно задвижване – конвенционално, хибридно и дори електрическо.

Идеята на тази промяна е ясна – намаляване на разходите за разработка и производство, което означава и увеличаване на приходите. В същото време обаче по света все още се произвеждат автомобили, които са изградени на стари платформи. Някои от тях са разработени преди няколко десетилетия. „

Нови коли на стари платформи (ГАЛЕРИЯ)


0 от 500
  • #5
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Иран , Бразилия , Русия !?! Абе все напреднали държави , в които хората дават мило и драго , само да се махнат оттам !
  • #4
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Zа победой ( преди 1 година )
    Nissan Z защо не са го спрели заради буквата Z. Нали забраниха всичко с буквите Z и V заради операцията в Украйна? Даже очаквам изобщо да ги изтрият от азбуката на ЗАПАДНАЛИте либерастващи държави, възраждащи фашизма с пълна сила. Защо бе джендове не го забраните този модел, че да ви се смеят и децата?
  • #3
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Мазерати всъщност не е чак толкова луксозна марка, миналата година, заради ниски продажби направиха промоция на колите си и чисто ново Куатропорте в нашия дилър в София бе с цена от 110 000лв. не че са малко, но една КИА Соренто стартира с цена от 92000лв. А едно БМВ 5та серия със същите коне като на Мазератито, гони 200 бона. И накрая, но не на последно място, Мазерати имат само един хубав двигател в портфолиото си и той е дело на Ферари.
  • #2
    7 rate up comment 0 rate down comment
    //// ( преди 1 година )
    Електрониката във Ферари и Мазерати е от Магнет Марели и нищо общо няма с мерцедес. Даже на БМВ инфортеймънт системата е също на Магнет Марели.
  • #1
    15 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Мацерати нямат нищо общо с недоразуменията идващи от Щутгарт