IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Блогър разглоби китайски кросоувър и остана ужасен

Топ-версията на Chery Tiggo 8 Pro се оказа не само скъпа, но и с лошо качество (ВИДЕО)

Популярният автомобилен блогър Иля Свиридов разглоби поредния нов автомобил, за да оцени качествата му в своя YouTube-канала Club Service. Този път „жертва“ на руснака стана китайският кросоувър Chery Tiggo 8 Pro.


Chery Tiggo


Този модел се продава в Русия от началото на март, като набира популярност заради факта, че почти всички западноевропейски и японски компании спряха да продават и да доставят автомобили в страната. Така китайските коли останаха един от малкото варианти пред местните потребители.

В случая Свиридов взе топ-версията на модела, която струва 3,6 млн рубли или 54 430 евро. Според блогъра, цената на кросоувъра е неадекватно висока дори за ниво на оборудване Ultimate, което е със 7 места в салона и предно предаване. Под капака на автомобила е поставен 1,6-литров турбомотор, съчетан със 7-степенна „роботизирана“ скоростна кутия.



Руският експерт остана поразен от вътрешната облицовка на колата, която фиксирана върху самонарезни винтове. Свиридов отбеляза лошите уплътнения и слабата изолация от шумове и вибрации, която просто не е поставена на правилните места. Отбелязани бяха още лошите усилватели на вратите, както и твърде леките елементи на окачването, които вероятно ще излязат от строя доста бързо заради лошото състояние на пътищата в Русия.

Блогърът все пак откри и положителни характеристики на този кросоувър. Например, заслужава да се отбележи богатия списък от функции, които значително превъзхождат конкурентите. По-специално, кросоувърът е оборудван с многоконтурни пътнически седалки с кожена облицовка и възможност за запомняне на предварително направени настройки, както и стъклен покрив с люк.

Снимка и видео: Car Service

0 от 500
  • #17
    8 rate up comment 11 rate down comment
    Zaz ( преди 1 година )
    Хаха за 54 Хил евро рашките ше карат каруца с екстри за 2 дена а ние скоро ще се возим в самоуправляемите електрички и ше си ги зареждаме в къщи от соларните панели на покрива.
  • #16
    4 rate up comment 4 rate down comment
    trebina ( преди 1 година )
    До ха ха ха моля те Кажи името на една западна стока, каквато и да е . Да знаем всички коя е тя.
  • #15
    9 rate up comment 13 rate down comment
    Бумеранг ( преди 1 година )
    А да знаете, че за България карат най-доброто....нали? Само първо качество за нас! Дори Дачия си продава *** на нас, а в Европа продава отбрани неща! Нали сме в играта, нали сме най-лоялните, а какво се оказва? Ние сме най-прецаканите!!! И то от кой? От нашите западни благодетели! Отръскват си покривката с трохите и ни викат: Ето, това е качество!!! Яжте!!! Един пише: Взимам стар премиум и ....хоп, айде в Рая!!! Знам ги аз тези премиуми с извадени души и сърца.....котори!!!
  • #14
    16 rate up comment 14 rate down comment
    Ха ха ха ха ( преди 1 година )
    Рашистите ще гладуват и мизерстват дълги години. Ще си мечтаят за западни стоки...
  • #13
    10 rate up comment 7 rate down comment
    Лайновоз ( преди 1 година )
    Да хване да отслабне, защото няма да изкара дълго ляйновоз!
  • #12
    43 rate up comment 16 rate down comment
    Cobra ( преди 1 година )
    Кой им е крив на руснаците, като не могат сами да си произведат нещо свястно.Само знаят да нападат и да правят войни.Толкова голяма държава, с толкова ресурси и нищо свястно никога не са правили.А имат мозъци. Не знам защо така не им се получават нещата при тях. Може би защото са още с нагласите от соца.
  • #11
    24 rate up comment 24 rate down comment
    Иван ( преди 1 година )
    Китайците са некадърни и комунисти!От тея друго освен *** не може да се очаква!руzzнаците сами се натресоха сега скоро ще заприличат на северна корея,ако не си ликвидират диктатора!
  • #10
    17 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Затова българина купува проверени с времето модели най вече 2.0ТДИ
  • #9
    19 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ха ха ха, така са китайците, винаги на принципа "пре е 6и" другарче.
  • #8
    12 rate up comment 13 rate down comment
    Глъмчо ( преди 1 година )
    Автора на тая статия знае ли,че тоя блогър е на хонорар в АвтоВаз?