IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите интериори на 2022 година

Половината от тях са на модели с електрическо задвижване

Американското издание Wards Auto публикува годишната си класация за автомобилите с най-добър интериор на пазара. В списъка са включени 10 нови продукта на автомобилната индустрия, чийто интериор, според експертите, е най-красив ергономичен, функционален и удобен. Под внимание е взето и качествата на материалите в салона.


BMW iX


Една от важните особености на класацията е, че за различно от предишните години, точно половината автомобили, чийто интериор е отличен, са изцяло с електрическо задвижване. Експертите обясняват това с факта, че автомобилните производители все повече използват електрическите превозни средства като „витрини“ на своите най-модерни и понякога дори необичайни решения, като допълнена реалност, волан с екрани и др.

През тази година организаторите от Wards Auto са решили да се откажат номинациите „Най-добър интериор“ и „Най-добър потребителски интерфейс“ и просто са тествали общо 22 нови модела, от които след това са определили и Топ 10.

Експертите не посочват какво точно са харесали в този или онзи модел,. Известно е само, че всеки интериор е оценен по редица критерии, включително дизайн, покритие (материали), ергономичност, комфорт на седалката, интерфейс на мултимедийната система и лекота на свързване на смартфон към него.

Най-добрите интериори на 2022 година (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #8
    6 rate up comment 0 rate down comment
    до#5 ( преди 1 година )
    Е чак еднакви не бих казал, че са. Тундрата видя ли я? Най-много ми харесва. Има си един дисплей и всичко останало си е, както трябва да бъде. Най-важното, че са запазили физическите бутони. Можеш с тях да управляваш системите, както ако искаш да ги управляваш и чрез дисплея. Както ти е по-удобно и наистина е доста удобно. Имам го в новата РАВ4. Браво на Тойота, че не залитнаха, както други всичко да им е сензорно. Доста производители също се връщат към аналоговото управление на системите.
  • #7
    6 rate up comment 1 rate down comment
    бъчваря ( преди 1 година )
    Ам Теслъта дей?
  • #6
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 1 година )
    Мен си ме кефят часовниците макар че и дисплеите ми харесват
  • #5
    9 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Аз видях 10 еднакви интериора: "телевизори", "телевизори" и пак "телевизори". :-(
  • #4
    6 rate up comment 4 rate down comment
    IM-A-мен_DrtУАЙТBoY ( преди 1 година )
    ВЕЧЕ е НЕМИСЛИМА неква съвременна и с подчертано модерна визия КЛАССАЦИЯ без един от ЛИДЕРИТЕ в авангардния ПРЕМИУМ-Бранд:любимецът ми G-E-N-E-S-i-S!
  • #3
    7 rate up comment 2 rate down comment
    FUEGO ( преди 1 година )
    Киата е EV6 бастуни!
  • #2
    3 rate up comment 9 rate down comment
    //// ( преди 1 година )
    Единствено на Джийп Гранд Вагониер ми допада интериора.
  • #1
    13 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    тези които са ги оценявали, определено са хора без вкус. МБ е абсолютен кич