IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

7-годишно момче подкара Kia Sportage, за да отиде за сода

Приключението на невръстния шофьор завърши с два ударени автомобила (ВИДЕО)

Малкият Даниел Витенбах от Охайо изправи на нокти както семейството, така и още доста хора, след като решил да отиде до магазина с колата на майка си Kia Sportage, докато родителите му спят, съобщава The Drive.


Инцидент


Седемгодишният хлапак се събудил рано сутринта и решил, че много му се пие сода. В хладилника нямало и затова той, без да се замисля, се качил на стол и взел ключовете от автомобила на майка, след което потеглил към близкия магазин.

Само минути след това в местния полицейски участък били получени десетки обаждания от притеснени шофьори, които притеснено съобщавала, че червен кросоувър се движи в насрещното платно на оживен булевард. Без да чакат помощ от полицията, някои шофьори се опитали да спрат колата, но безуспешно.



Във видеото, заснето от камера в автомобила, се вижда как един мъж се опитва да счупи страничното стъкло, за да влезе в купето. Друг се се опитва да обясни на момчето, че трябва да спре, но то завърта волана и се удря в кола от марката Jeep.

За щастие, всичко завършва добре, като се изключат ударените Kia и Jeep. Родителите на момчето са пристигнали бързо на мястото на инцидента, за да приберат уплашения хлапак. Не се съобщава дали Даниел все пак е получил содата си.


0 от 500