IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

9 скъпи коли, за които малцина са чували

Тези автомобили привличат все повече колекционерите

В автомобилната история има някои модели, които няма как да бъдат наречени „култови“, но въпреки това те са много скъпи. И това се дължи именно на факта, че те са много редки и почти не могат да бъдат открити на пазара. За някои от тях са чували само най-запалените фенове и колекционери. Тяхната цена расте непрекъснато, а това ги прави още по-привлекателни като инвестиция. Представяме ви 6 именно такива машини. Те се появиха в средата на миналия век и това също играе важна роля за високата им стойност.

9 скъпи коли, за които малцина на чували (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    SPD7693 ( преди 1 година )
    До #1, Тази кола само във филмите с Луи дьо Фюнес съм я виждал. Иначе си прав за немските табуретки от точно тогава, даже "Голф" не е бил измислен. Иначе ако по-възрастните от вас си спомнят "Войната на таралежите", "другарят" Ташев си беше купил точно "Форд Маверик" в тази книга. Неслучайно създаде голям конфликт в историята.
  • #1
    10 rate up comment 0 rate down comment
    stanetzz ( преди 1 година )
    да не си чувал за най- красивия и авангарден автомобил за времето си- Citroen DS. Да припомним, че по същото време германците произвеждаха грозни самоходни табуретки.