IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Невероятно: Tesla се блъсна в сграда със 115 км/ч, шофьорът е здрав

Според виновника за куриозната катастрофа спирачките напълно отказали (ВИДЕО)

Когато двутонен автомобил влети в пълна с хора сграда с около 115 км/ч, това изглежда като сигурна трагедия. Колкото и да не е за вярване обаче, при този инцидент в Кълъмбъс, Охайо няма нито един сериозно пострадал.
   
   


   
      
Записите от охранителните камери добре са уловили зловещата катастрофа: движещата се с около 115 км/ч Tesla Model 3 не спира на червен светофар и с пълна скорост отнася една бетонена кашпа с цветя, преди да влети във фоайето на Greater Columbus Convention Center. По това време в сградата са се провеждали цели три събития с участието на стотици хора, но по чудо във фоайето не е имало никой.

Без сериозни наранявания се е отървал и шофьорът на автомобила, който все пак е бил откаран в болница за изследвания. Пред полицаите той е обяснил, че колата му изведнъж загубила "способността да спира". Властите в момента провеждат разследване, за да установят дали автопилотът на Tesla-та е бил включен. Нанесените щети от катастрофата са за минимум четвърт милион долара.

0 от 500