IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 интересни коли, които биха имали успех в Европа

За съжаление, тези автомобили се предлагат на други континенти

Факт е, че по света има огромен брой автомобили, които не се предлагат в Европа. Причините за това са различни – от регулации на емисии до чисто търговски и икономически. Все пак има някои модели, които вероятно биха представлявали интерес за потребителите на Стария континент. Част от тях са бестселъри на пазарите, за които са предназначени, докато други предлагат наистина забележителни технически характеристики и именно те биха им гарантирали успех в Европа. Представяме ви 10 такива автомобила.

10 интересни коли, които биха имали успех в Европа (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #12
    5 rate up comment 11 rate down comment
    мръсНО-бялО-момче ( преди 1 година )
    И само да вметна нещо: никога, ама никога водещ европейски производител на луксозни коли няма прокламира, че главният му дизанер е работил някога за хюндай или КИА! И това е достатъчно за ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР!
  • #11
    2 rate up comment 7 rate down comment
    IM-дртiйYайтБoй! ( преди 1 година )
    И верни на мотото на премиум-бранда: 'Всичко е въпрос на ВРЕМЕ!' в САЩ само преди 3 седмици официално бе представен на аудиторията съвременния концептуален модел на тази компания-GENESIS X SPEEDIUM COUP
  • #10
    2 rate up comment 8 rate down comment
    IM-дртiйYайтБoй! ( преди 1 година )
    Eто още 1 интересна инфо дошла от Франкфурт/М: Genesis is proud to announce that the World Car Awards jury panel has named Luc Donckerwolke, the brands Chief Creative Officer (CCO), its 2022 World Car Person of the Year. С две думи, настоящия креативен менижър на GENESiS Люк Донкерволке /доскоро шеф в АУДИ!/ бе официално обявен и титулован за Автомобилната ЛИЧНОСТ 1 в СВЕТА за 2022 година. И сега, след като научихте тази вест, как Ви звучи това?!? И то не Илън Мъск, който също го заслужава!
  • #9
    4 rate up comment 7 rate down comment
    IM-дртiйYайтБoй! ( преди 1 година )
    За желаещите - да погледна РЕАЛната ИСТИНА право в очите, ето и за настроение, отмора и наслада един директно изпратен ви готин линк от специализираната автопреса: https://***.topgear.com/car-reviews/genesis/g70
  • #8
    18 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Доста интересни автомобиле, които за съжаление заради мало-умната евроГ*йска политика няма да видим. Не стига, че колите на този континент са в повечето случаи осакатени, но и голяма част не се предлагат, а на всичкото отгоре са мега скъпи сравнени с всеки друг пазар. Защо така бе евроДж*ндари? Защо не забраните прайдовете и да позволите на хората да карат нормални МПС-та както навсякъде по света..
  • #7
    7 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Европеецът търси най-нови технологии, комфорт и качество. Всички тези претоплени манджи биха продали единични бройки, да не говорим, че не отговарят на съвременните екостандарти. Компаниите го знаят и съответно не продават тук.
  • #6
    5 rate up comment 5 rate down comment
    //// ( преди 1 година )
    На* ессср!
  • #5
    8 rate up comment 7 rate down comment
    //// ( преди 1 година )
    Не ги продават, заради еко политиката а ессср!
  • #4
    8 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Генезиса е супер. Отпред хипер модерен, а отзад в калниците и вратите има ретро загатване ала американска кола от края на 50те/началото на 60те.
  • #3
    10 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Вие нормални ли сте? Казвате, че знаете по-добре от производителя кое ще се продава и кое не.Производителят знае, че продажбите на тези дърва ще е незначителна и затова не го доставят тука.