IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Революцията на BMW: най-важното за новата Серия 7

31-инчов телевизор на задната седалка и електрическа версия с 660 коня за флагмана на баварците

Най-ключовата премиера на BMW за годината стана факт днес в Мюнхен с представянето на седмото поколение на Серия 7 - луксозния флагман на баварската компания. Екип на Automedia.bg бе на ексклузивната предпремиера за журналисти ден по-рано.
  
   
BMW Серия 7, 7 Series 2023
    
     
Новата 7 Series е важна не само като най-представителния модел на мюнхенската компания, но и като изражение на новата й продуктова философия, в която специално разработените гъвкави платформи могат да носят и електрическо, и конвенционално задвижване. "Седмицата" дебютира на пазара с два бензинови агрегата с меки хибридни системи, които обаче няма да се предлагат в Европа, и с изцяло електрическа версия, която се нарича i7. По-нататък (2023) ще бъдат добавени още няколко варианта, включително 6-цилиндров дизелов агрегат за европейския пазар и плъг-ин хибриди. Пазарният дебют на модела е насрочен за ноември тази година. Електрически ще е и бъдещият върхов модел в гамата - i7 M70 xDrive, с максимална мощност от порядъка на 660 конски сили.
  
   
Най-важните факти за новото BMW Серия 7 (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #53
    0 rate up comment 0 rate down comment
    23 см ( преди 2 месеца )
    Поредната немска простотия
  • #52
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Аа, не
  • #51
    6 rate up comment 2 rate down comment
    Свиквайте ( преди 1 година )
    От самолет личи, че е правена за китайския пазар. Само там се котира толтоз кич и безвкусица. Свиквайте, скоро и другите по тоя път.
  • #50
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Добре бе тия хора не са ли чели за златно сечение. Спазва се и излиза красив продукт. Такива са пропорциите на човешкото лице и тн. Само като погледна предницата и съм потресен. Сетих се за един Нисан Джук. Гледам го от далече и викам леле тая кола как е катострофирала. Отблизо ама няма катастрофа.
  • #49
    3 rate up comment 3 rate down comment
    BMW ( преди 1 година )
    Най-важното е, че вече не е БМВ а телевизор ...
  • #48
    9 rate up comment 15 rate down comment
    Propov ( преди 1 година )
    Наистина явно българинът живее в 80те години. Тато, домашната лютеница и БМВ Е30. Светът се развива, вкл. дизайна. Ама българинът си седи там до познатите осемдесетарски икони като е30 - несбъднатата мечта. Хора, увредени цял живот от заобикалящи ги Лади и Москвичи и мечтали за Алуди 80 и Мерцедес 124, няма как да оценят нещо модерно и авангардно. Само ще четете как БМВ продава и продава, и както винаги няма да разберете защо другите успяват пък вие нищо не вдявате.
  • #47
    13 rate up comment 2 rate down comment
    Е тези ли?! ( преди 1 година )
    Всички компании трябва да спрат с тези разделени фарове. Грозно е!
  • #46
    11 rate up comment 2 rate down comment
    112 ( преди 1 година )
    Дизайна не струва а този телевизор е толкова близо че може да си увредиш очите.
  • #45
    20 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ако не беше тая решетка, можеше и да мяза на нещо. Сбъркани пропорции, непасващи една на друга дизайнерски приумици, кич... Изглежда, все едно са му налепили идеи от поне двайсет модела и поне четирийсет дизайнера. Накратко - манджа с грозде. Или решетката трябва да се промени, за да пасне на фаровете, или фаровете да се променят, за да паснат на решетката. В момента резултатът е едно нищо. А двуцветното решение - ха-ха.
  • #44
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    добре е предвид на какви грозотии от БМВ сме се нагледали.Мога да проследя внушението на дизайнерите -автомобилът донякъде напомня ролс-ройс