IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Война за паркиране – фермер изхвърли Opel Corsa от земята си

Британецът набързо реши въпроса с паркирания на неговата земя автомобил (ВИДЕО)

Война за място за паркиране във Великобритания завърши с дело срещу 57-годишния фермер Робърт Хупърт. Мъжът е обвинен в опасно шофиране и унищожаване на чужда собственост, съобщава Daily Mail.


фермер


Инцидентът се е разиграл в графство Дъръм, като пред съда е показано и видео, на което е записан спора между Хупърт и собственика на Opel Corsa. Последният решил да паркира колата си на територия, която е собственост на фермера, след което отишъл да разглежда местните забележителности.

Паркирането обаче явно не се харесало на Хупърт, който решил сам да разкара автомобила от земята си. За целта той използвал една от машините си, в резултат на което леката кола била преобърната и получила сериозни повреди.



Фермерът изобщо не се разкаял за действията си и дори пред съда ги обявил за „абсолютно правилни“. По думите му, Хупърт на няколко пъти вежливо помолил собственика да махне колата, но той не го послушал, като се оправдал, че е изпил една бира и не може да кара.

„Домът на англичанина е неговата крепост и тя започва от оградата“, категоричен е фермерът, който е обвинен още нападение и нанесени травми. Делото продължава, като не е ясно какво наказание заплашва Хупърт.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #12
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Тоя наистина ли риташе гумите на повдигача?! :)))
  • #11
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    този сайт не се чете а се коментира както правилно си отбелязал чукча писател не читател
  • #10
    0 rate up comment 3 rate down comment
    От 6 ( преди 2 години )
    Повечето коментари показват още веднъж, че живеем в дива страна. Никой няма право да иззема въвеждането на ред от държавата. Извършителят в случая е наглец, но собственикът е трябвало да се обади първо на полицията и ако са му отговорили да се оправя сам, има право да вземе мерки. Но знаете, че във Великобритания това няма как да се случи през 2022. Вижда се, че става въпрос за земеделски имот и колата не е паркирана в двора до къщата. До 5 - предполагам, че репетираш страшни физиономии пред огл
  • #9
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    до 10 ти изобщо чете ли статията? знам, че си писател, а не читател, но добре би било преди да коментираш да прочетеш за какво става въпрос. за никакво паркинг място не става на въпрос глу*пако!!!
  • #8
    13 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Фермерът е напълно прав. Неговата земя не паркинг на оня нахалник. Онзи буквално е влязъл с взлом в чужд имот а после той е невинен защото неговата кола била преобърната. Това е буквално все едно да оберат моята къща и накрая аз да съм виновен
  • #7
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    До #6 от #5 Ела ми спри в имота и след, като ти направя най-културно забележка да си махнеш колата, ти да ми излизаш с номера, че не можеш, защото си пил 1 бира на теб няма да ти трябва психиатрична помощ, а добър травматолог. После и добър адвокат ще ти трябва, за да докажеш, че не си влязъл в имота ми да ме обереш, нападнеш и т.н. и аз в защита на неприкосновената ми собственост, семейството, децата и си живот съм те счупил от бой. Просто ти е бедна фантазията, какво може да ти се случи...
  • #6
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Fury ( преди 2 години )
    До #2 Ами ако съм жител на друга община (с друг рег. номер) ще мога ли да паркирам на общинското ви място?
  • #5
    16 rate up comment 7 rate down comment
    До #5 ( преди 2 години )
    Пич, имаш отчайваща нужда от психиатрична помощ.
  • #4
    12 rate up comment 20 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Не са прави така! Сега ще бъде съден и ще плати, като поп колата на наглеца. Трябва да се обади в полицията да дойдат да го вдигнат и да плати глоба. Преди да дойдат полицаите с винтоверт му навива на всяка гума видий с един пирон минава открай до край на колата. Полива я с оцет-концентрат, който ще унищожи лака и боята и все такива хубави номера без свидетели и никой, нищо не може да докаже. С такива ***, така се действа. Ако може да му отвори резервоара и да сипе захар вътре ще е чудно.
  • #3
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Sameman ( преди 2 години )
    Англичаните са топ ceляндypи.