IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бързо в сервиза – отстраняването на 5 повреди не търпи отлагане

Пренебрегването на тези проблеми води до тежки последици и скъпи ремонти

Повредата на автомобила обикновено обезсърчава собственика му, но в същото време радва хората в сервиза. По принцип повечето шофьори се опитват максимална да отложат ремонта, още повече ако проблемът не е чак толкова сериозен. Но има ситуации, при които посещението при механик не търпи никакво отлагане.

Ето няколко такива сериозни проблема, които са посочени от експертите от изданието 100km. При появата на всеки един от тях, най-разумното решение е бързо посещение в сервиза, защото само така ще бъдат избегнати по-сериозни последствия както за автомобила, така и за джоба на стопанина му.

5 повреди, чийто ремонт не търпи отлагане (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #4
    21 rate up comment 0 rate down comment
    Бат Ваню ( преди 2 години )
    "Можете също така сами да проверите износването на спирачните дискове - размерът им трябва да бъде най-малко 10 мм." ???
  • #3
    16 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    А ако вярвате на Петърчо, незабавно отидете на лекар!
  • #2
    26 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ако ГТП не се прави фиктивно ще спрат 50% от колите по селата. Кое правителство ще го направи това? Новите управници са пълни фигуранти нищо вече не очаквам от тях, само приказки и накрая НИЩО!
  • #1
    16 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Рядко срещано в аФток0медия, но този път статията е действително полезна и трябва да се прилага прочетеното не само заради вашата безопасност и тази на хората, които возите, но и заради останалите участници в движението. Смятам, че е крайно време ГТП да не се правят фиктивно и най-важното нещо да са изгорелите газове, а да се обръща повече внимание на изброените неща + окачване, протекли амортисьори, светлини, сериозна корозия по важни елементи в конструкцията, които са също опасни.