IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Зеленото „утре“ на Mercedes-Benz - 7 автомобила от бъдещето на марката

Някои от тези модели ще стана серийни, други ще си останат дизайнерска фантазия

Пълната електрификация е неизбежна, така че Mercedes-Benz, подобно на други автомобилни производители, пуска на пазара все повече електрически автомобили. В гамата на марката вече има EQC, EQS и EQE, а наскоро германците разкриха и концепцията Vision EQXX. Освен нея, те имат и други разработки в тази посока, като те са доста впечатляващи.

Нека обаче видим какви са най-новите разработки на производителя от Щутгарт, който демонстрира своите постижения в областта на аеродинамиката, както и в създаване на батерии и композити. Някои от тези модели ще станат серийни, а други ще си останат само дизайнерски концепции.

7 автомобила от бъдещето на Mercedes-Benz (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    "Пълната електрификация е неизбежна" това е най-важното за здравето на всички шофьори. Бензин и тинтири да си дишат изпаренията далеч от населените места.
  • #3
    1 rate up comment 1 rate down comment
    До долния ( преди 2 години )
    Така е, след няколко часа излизат. Какво очакваш от финансовите резултати? Ще излязат ли на печалба за изминалата година или ще са отново на загуба? Предвид двойния ръст на продажбите и инвестициите в увеличаване на производството и зарядни станции, логиката сочи че трябва да са на загуба, но съм сигурен, че Тесла и с това ще влезе в историята, като добър пример и ще е на печалба.
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    финансовите резултати на тесла излизат скоро
  • #1
    2 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Може спокойно да си ги оставят на скици и подарят на дизайнерите да си ги окачат по стените, ако послмеят. Единствено Симплекс-а поражда симпатии и за градинска косачка ще се харчи.