IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Безумна маневра над пропаст събра 25 милиона гледания

Така и не стана ясно защо шофьорът избра точно това място (ВИДЕО)

Видео с доста смела, направо безумна маневра счупи рекорд в YouTube, след като за кратко време събра повече от 25 млн гледания. То е заснето на тесен път в Китай, където шофьор на минивана Baojun 360 прави нещо на пръв поглед невъзможно.


маневра


Водачът успешно успява да обърне автомобила в обратна посока, като го прави на много тясна серпентина на висока надморска височина. Маневрата е извършена с изключителна прецизност, като на моменти едно от колела виси над пропастта и изглежда, че миниванът всеки момент ще се обърне в пропастта.

Видеото продължава минута и половина, като доказва две неща – шофьорът явно е много добър и подобна маневра на толкова опасно място е напълно възможна. Естествено, коментарите са най-различни, като повечето потребители се възхищават от действията на водача и го поздравяват за смелостта, като се отбелязва, че той не спира колата нито за момент (явно го е правил и друг път).



Други потребители обаче са на мнение, че изпълнението е напълно безсмислено и опасно, тъй като шофьорът спокойно е можел да избере по-подходящо място, на което да извърши маневрата.

Снимка и видео: YouTube

0 от 500
  • #1
    10 rate up comment 15 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Пешо, кой клип си гледал? Очевидно не е този, защото няма момент, в който минивана да има видими заченики на опасност да падне в пропастта. Дори задна дясна не "виси", а е на ръба на сцеплението.