IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Работа-мечта – Dodge търси майстор на дрифта със заплата 150 000 долара

Американската компания обяви конкурс за вакантната позиция (ВИДЕО)

Компанията Dodge обяви конкурс за вакантна позиция „Главен производител на понички“. Както се досещате, не става дума за човек, който ще произвежда лакомства, а за такъв, който ще оставя следи изгоряла гума на пътя.


дрифт


Американците търсят майстор на дрифта, като му предлагат годишна заплата от 150 000 долара. В конкурса може да участва всеки желаещ, а заявки се приемат до края на февруари. От Dodge посочват, че потенциалният кандидат трябва да бъде не само майстор зад волана, но и харизматична личност, тъй като ще бъде и посланик на марката.

Задълженията на избрания ще включват участие в състезания, пресконференции и презентации. Заявленията се приемат на сайта на марката под формата на кратки видеоклипове, в който кандидатът трябва да демонстрира както способностите си да дрифтира, така и креативност.



Специално журито ще прегледа всички заявки и ще избере 10 души, които ще се състезават в необичайно риалити-шоу. Победителят ще може да кара топ-моделите на Dodge цяла година и да получава прилични пари за това.

Снимка и видео: Dodge

0 от 500