IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как да удължите живота на 4х4 задвижването?

Спазването на тези 5 съвета спестява много неприятности и средства

Продажбите на кросоувърите и SUV-модели достига 50% от общия брой при съвременните автомобили, като някои от тях са оборудвани със система за задвижване на четирите колела. Работата на тези превозни средства си има собствени характеристики, като съобразяването с тях може да удължи живота на трансмисията, която е особено важна за всеки автомобил.
Експерти посочиха какви действия трябва да избягва собственикът на превозно средство със задвижване на четирите колела, за да предотврати претоварване и повреда на тази система. Спазването на тези съвети спестява не само неприятности, но и бъдещи разходи за ремонт, които никак не са малки.
  
  
5 съвета за запазване на системата 4х4 (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    10 rate up comment 1 rate down comment
    Ха ( преди 2 години )
    Пет съвета и петте тотални глупости и невярни неща. Не мога да повярвам че такива простотии се пишат в уж четен сайт, май трябва да спря да посещавам този сайт. Срамота.
  • #2
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Кимоното ( преди 2 години )
    Ако ще караш СУВ по сух асфалт изключваш 4x4. Или още по удачно е да си купиш автомобил с AWD. 4x4 е по добро за офроуд но стъпиш ли на асфалт само пречи.
  • #1
    21 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    това с честите пътувания на суха настилка. Че те всички луксозни джипове ги карат така. Само на сухо, никога офроуд.