IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-готините спортни комбита на пазара

Тези модели съчетават две от най-важните качества на автомобилите

Кросоувърите стават все по-популярни и постепенно изтласкват от пазара останалите модели. Сред най-пострадалите от това са комбитата, които преди няколко години се радваха на сериозно търсене. Техният дял значително намалява, но на пазара все има няколко автомобила от този клас, които се отличават от останалите и това ги прави по-интересни за публиката.

Става дума за спортните комбита. Те продължават да привличат много шофьори, защото съчетават две от основните качества на един страхотен автомобил – висока производителност и просторен салон с голям багажник. Нека видим кои са най-готините машини от този клас.

Най-готините спортни комбита на пазара (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #17
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Боб ( преди 2 години )
    Красиво и комби са две несъвместими понятия.Кола за пенсионери,хора които си карат бидоните и такива без вкус.Ся ваг сектата ще ревнат ауди,та ауди. Тия тоалетни са само за снимки и да висят по сервизите
  • #16
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    15-ти - доста повече вътрешно пространство има пежото от този голф, шкода и субару. Има клип в тубата как се гони със М2 на Ринг-а по завоите, според мене си има доволно динамика. А това че е на ток е супер плюс, понеже не ми трябват 350 коня като си карам детето на детска или като ходя до супера. Обаче като кача бурканите от село няма да имам проблем с изпреварването на всички по пътя хаха. А и нали статията е за най-готините комбита, а не най-големите или с най-много коне без електромотор..
  • #15
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Роко Скиавоне ( преди 2 години )
    Карам второ комби и то така ми се паднаха на късмет,когато ги купувах въобше не съм се интересувал от избор на коли,първото ми трябваше за едно оътуване навън даже нямах и книжка и така го взех,Доволен съм и от двете,Иначе знам,че има тунинговано бмв което е около 800 коня,като цена е по скъпо и ауди rs и мерседес в същият клас,Абе комбито е яко ,карал съм отгоре и гипсокартон и какво ли не в багажника
  • #14
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    10-ти, едно че трудно бих сравниа 6 или 8 мотор с хибрид. Както и пропускаш наколко факта за 508 ПСЕ. Свърши ли тока, остава едни 225кс, за съжаление от 1.6 миксер. Отделно, че спрямо предното поколение колата е по-малка / тясна все едно сядаш в 3-ка БМВ и не на последно място, парите които и търсят. И като теглиш черата, само един дизайн им остана, който, колко и да е хубав също е преходен.
  • #13
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Единственото красиво комби тук е Ауди РС6, останалите приличат на катафалки.
  • #12
    10 rate up comment 1 rate down comment
    chochakis ( преди 2 години )
    Голф, и красиво комби са две съвсем несъвместими неща... Има Пежо 508,308, има Рено Талисман, Волво V60, новата Опел Астра... така че..Мерцедеса, елегантен да, но красив...
  • #11
    2 rate up comment 10 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Е че Сащ са 350млн човека ам толко тъ пи като немците няма
  • #10
    14 rate up comment 1 rate down comment
    До 7-8-9 ( преди 2 години )
    Пичове, Германия е 85 мил. човека!Да се правят генерални заключения за 85мил. човека е признак на изключително слабоумие!Дори и наистина да сте идвали в Германия, вероятно сте контактували с онези хорица от балканските гета,които бачкат за 1500 евро!Ако мръднете малко от "БГ магазините" и спрете да се радвате на "прясната" Ариана ПВЦ 2л, ще видите,че има много хора с годишни доходи колкото два нови Голфа и това хич не им мечта!Българин да говори за нищожен живот на германец е адски комично!!!
  • #9
    9 rate up comment 1 rate down comment
    супермаркет ( преди 2 години )
    Пежо 508 PSE с 360 коня е супер комби, и на външен вид е екстра
  • #8
    2 rate up comment 2 rate down comment
    очевидец ( преди 2 години )
    Едно към едно го написа, макса в главата им е лизингован пасат с голям дизел, който им отне едно момиченце от Швеция. Пак малко им е, сега сами ще си вкарат и спийд лимит и ония холандчета вече няма да се праят на влогъри с 300 от сутрин до вечер.