IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-готините спортни комбита на пазара

Тези модели съчетават две от най-важните качества на автомобилите

Кросоувърите стават все по-популярни и постепенно изтласкват от пазара останалите модели. Сред най-пострадалите от това са комбитата, които преди няколко години се радваха на сериозно търсене. Техният дял значително намалява, но на пазара все има няколко автомобила от този клас, които се отличават от останалите и това ги прави по-интересни за публиката.

Става дума за спортните комбита. Те продължават да привличат много шофьори, защото съчетават две от основните качества на един страхотен автомобил – висока производителност и просторен салон с голям багажник. Нека видим кои са най-готините машини от този клас.

Най-готините спортни комбита на пазара (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #7
    3 rate up comment 3 rate down comment
    До7 ( преди 2 години )
    Хахаха...доста години съм живял в Германия и трябва да призная, че в написаното от теб има доста истина. Нямам идея, как в държава, където се произвеждат такива уникални коли, хората могат да имат толкова ужасен вкус за автомобили.
  • #6
    6 rate up comment 11 rate down comment
    смех ( преди 2 години )
    Мечтите на германеца през нищожният му живот са Гоуфф като ученил Пасат като работещ и малко преди пенциониране завършват с хАуди
  • #5
    13 rate up comment 6 rate down comment
    Ганчовец ( преди 2 години )
    ос сите единствено Ауди спада към категория красиво спортно комби. другите са или красиви или просто комби
  • #4
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Муахаха ( преди 2 години )
    О свещенна простота! Subaru WRX Sportwagon е ребрандирано Subaru Levorg, второ поколение! Освен в Австралия и Нова Зенландия се продава под оригинално си име Леворг в Япония, Тайван и т.н. Нито настоящото WRX нито Леворг второ поколение имат нещо общо с Импреза!
  • #3
    16 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    РС6 и АМГ Е63 играят в лига над останалите изборени, където може да влезе и М5 (или Алпина). Шкода, ФВ и Ауди РС3 (4) - това са клонинги.. само, че Шкодата е малко по-слаба като коне. За съжаление, мисля не останаха други прозиводители, които да залитат в такива спортни модели, поради прекалено тясната пазарна ниша.
  • #2
    12 rate up comment 24 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ауди най пенционерската марка
  • #1
    16 rate up comment 25 rate down comment
    Кимоното ( преди 2 години )
    Дърваруту не само че не е хубаво а е гига грозно. Мерцедесът и той грознав. Аудито е без реален опонент