IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор разби магазин, отвори си уиски и запали пура, докато чакаше полиция

Арестуваният се оказа мафиот, който е прекарал 13 години в затвора за убийство (ВИДЕО)

Мъж разби вратите на магазин за алкохол в Стоунхам (щата Масачусетс), след като катастрофира посред нощ със своя Cadillac, но не загуби самообладание и вместо да избяга, остана да изчака полицията.


Инцидент


Инцидентът се е случил през нощта преди откриването на магазина, а колата е била управлявана от 54-годиtния Джон Базигалупо, за когото се твърди, че е свързан с мафията. През 1996 г. той е осъден за убийство, като прекарва 13 години в затвора. След като разбива магазина (напълно неволно, тъй като е загубил контрол върху колата), мъжът дори не прави опит да се скрие. Вместо това, той си отваря чипс, бутилка скъп бърбън и пали пура, докато чака полицаите.

Историята продължава като в холивудски екшън. Базигапуло предупреждава пристигналите на място служители на реда, че има пистолет. Полицаите използват електрошок, за да го обезвредят, но докато му слагат белезници, той успява да удари един от униформените в лицето. В резултат на това Базигалупо ще бъде съден за влизане с взлом, нападение на служител на реда и кражба на стойност 1200 долара.



Мъжът вече е на свобода, след като е платил гаранция от 100 000 долара. А собствениците на разбития магазин приемат случилото се с чувство за хумор, като поставиха надпис „Нощното „посещение с автомобил“ не мина по план, така че ще отложим откриване с един ден, за да можем да ремонтираме магазина“, написаха те в страницата си във Facebook.

0 от 500
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Доказано е че новите тейзъри са по-слаби от преди все пак бляк ляйфс матер дори и когато крадат да не могат да ги спрат
  • #1
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Никола ( преди 2 години )
    В репортажа на английски се споменава, че две ченгета са използвали тийзъри/електрошокови пистолети/, които не са му подействали. Изводът е само един - яко стимуланти, вероятно спийд :) Американска му работа :)