IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ударено Porsche Carrera GT се продава за 400 000 долара

Щетите по суперколата не изглеждат толкова сериозни

Цените на употребяваните автомобили продължават да растат, като стойността на Porsche Carerra GT надхвърли милион долара. За тези, които имат проблем с подобен бюджет, се предлага и повредена бройка от суперколата, като тя струва „само“ 362 000 долара.


Porsche Carrera GT


За тази сума купувачът ще получи последната аналогова суперкола, при това на половината от нейната цена като нова. Още по-специалното е, че това Porsche има пробег от 13 500 км, като уврежданията по него не изглеждат чак толкова сериозни. Ясно е, че автомобилът е претърпял катастрофа, която е повредила неговата предница.

На снимките се вижда, че предният капак е отворен, а бронята под него е счупена и ще трябва да се смени. В обявата не се споменава какви са щетите, но може да се предположи, че и предното окачване е било засегнато от удара.


Porsche Carrera GT


За щастие, задното отделение изглежда в почти перфектно състояние. Това включва големия V10, чиито корени могат да бъдат проследени в историята на спортните автомобили на марката. Пътническата кабина явно е ремонтирана, като в интериора правят впечатление черната кожена тапицерия и дървеният лост за смяна на предавките.

През септември тази година Carerra GT с пробег 4354 км беше продадена за повече от 1,3 млн долара. Тази излиза близо милион по-евтина, което я прави изгодно предложение, още повече че щетите по нея не изглеждат толкова тежки. Факт е, че резервните части за Porsche няма как да са евтини, но след ремонта бъдещият собственик може да направи опит да препродаде автомобила и да изкара пари.

Още снимки на ударената суперкола - вижте в галерията:

Снимки: Copart

0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Алито от София ( преди 2 години )
    Карай го на горубляне там че го лапнат селяните
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Пораженията са никакви струва си а тая кола има звук като на болид от Ф1 от 90-те все пак е в10 феноменална машина
  • #2
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Автора на статията е толкова зле, че не е истина.Колата е на търг и в момента цената е 386000$ , а до края на търга има още 9 дни и не се знае за колко ще се продаде. Айде като пишете, поне се образовайте малко, че изглеждате смешни в очите на хората...и отделно лъжете незапознатите !!!
  • #1
    4 rate up comment 10 rate down comment
    бъгарина ( преди 2 години )
    все едно да наддава за вкиснато вино