IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият флагман на BMW ще излезе в три варианта

Моделите XM ще получат нетрадиционни за марката имена

Бъдещото BMW XM, което ще представлява серийната версия на наскоро представеното BMW Concept XM, ще се предлага в три различни варианта. Два от тях ще получат нетипични за баварската марка имена, съобщава BMW Blog.


BMW XM


Според информацията, новият флагман на BMW, който е първият самостоятелен модел на M-подразделението на марката, ще се отличава значително е познатите автомобили на бранда. Базовият вариант ще се казва BMW XM Red Label, докато по-мощният и по-скъп модел ще се нарича BMW XM Black Label.

На върха на гамата ще се настани версия с по-обичайно за баварския производител название - BMW XM Competition. Това название сега се използва за специалните версии на M-моделите на марката, които се отличават с някои подобрения и най-вече с по-голямата си мощност.


BMW XM


Очаква се BMW M да разкрие серийното XM догодина, като продажбите на модела ще стартират няколко месеца след премиерата. Засега е известно, че кросоувърът ще получи хибридно задвижване с V8 двигател, като съвкупната мощност ще бъде 750 к.с. и 1000 Нм. Само на ток моделът ще изминава около 48 км.

Снимки: BMW


0 от 500
  • #21
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Да не излиза!!!
  • #20
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Propov ( преди 2 години )
    Вие сами подсказвате защо този модел ще е успешен и цялата линия с големи бъбреци. Ами простолюдието не го харесва и няма да го куупува. То ест ако искаш да се разграничиш от тълпата ограничени нискообразовани сиромаси и дребни до средни селски тарикати - тази кола е една сериозна възможност.
  • #19
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Сечибор ( преди 2 години )
    След ПТП почваш с баданарката да дялкаш и хич няма да му личи. Екстра са го измислили.
  • #18
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Грозно, много грозно, най-грозното! Гледах клип с Блонди, която го представяше. Отврат! БМВ са си плюли в суратя, заради някакви мънгоджерита. Е, грозно е, и толкоз!
  • #17
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Селянин ( преди 2 години )
    Red Label, Black Label, а по-късно и по-бюджетната Black Ram
  • #16
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Потурко ( преди 2 години )
    Идеята на този расов автомобил е да конглокират Урус и ми се струва че са успели. Ако базовата цена тръгва наистина с 50000 евро по-малко от Ламбото имат шанс да им се получи! Стилистиката е в същия диапазон и излъчване, а двигателя според мен е много по-добър от масларката TFSI - то на Урус! Останалите специалисти тъдява да си карат грозните ванове и дачийки и да дерзаят!
  • #15
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Знайме ги споко ( преди 2 години )
    Кои са тия хора рапъри наркотрафиканти басквтбудалисти и бизнесмени плащащи мизерно на служителите си и докога така.
  • #14
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Потурко ( преди 2 години )
    Идеята на този расов автомобил е да конглокират Урус и ми се струва че са успели. Ако базовата цена тръгва наистина с 50000 евро по-малко от Ламбото имат шанс да им се получи! Стилистиката е в същия диапазон и излъчване, а двигателя според мен е по-добър от TFSI - то на Урус! Останалите специалисти тъдява да си карат грозните ванове и дачийки и да дерзаят!
  • #13
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Нямате представа за колко много хора по света цената на този продукт въобще не е никакъв проблем. Не е никакъв проблем и решението да си го купят. Просто казват "Искам го" и готово! Това е стока за хора, които ще купят такава стока. Просто е!
  • #12
    4 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    С един бан на двг който и предстоибпорадибред причини и край с големите двг а от там и край с немчугите щото кой ще иска ес класа с двигател колкото на рено туинго