IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият флагман на BMW ще излезе в три варианта

Моделите XM ще получат нетрадиционни за марката имена

Бъдещото BMW XM, което ще представлява серийната версия на наскоро представеното BMW Concept XM, ще се предлага в три различни варианта. Два от тях ще получат нетипични за баварската марка имена, съобщава BMW Blog.


BMW XM


Според информацията, новият флагман на BMW, който е първият самостоятелен модел на M-подразделението на марката, ще се отличава значително е познатите автомобили на бранда. Базовият вариант ще се казва BMW XM Red Label, докато по-мощният и по-скъп модел ще се нарича BMW XM Black Label.

На върха на гамата ще се настани версия с по-обичайно за баварския производител название - BMW XM Competition. Това название сега се използва за специалните версии на M-моделите на марката, които се отличават с някои подобрения и най-вече с по-голямата си мощност.


BMW XM


Очаква се BMW M да разкрие серийното XM догодина, като продажбите на модела ще стартират няколко месеца след премиерата. Засега е известно, че кросоувърът ще получи хибридно задвижване с V8 двигател, като съвкупната мощност ще бъде 750 к.с. и 1000 Нм. Само на ток моделът ще изминава около 48 км.

Снимки: BMW


0 от 500
  • #11
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ха ха - тоз последния с познанията си относно мъжките атрибути - явно е добре запознат отблизо!!
  • #10
    6 rate up comment 4 rate down comment
    До номер 10 ( преди 2 години )
    Света е пълен с богати комлексари с малки пи.ки и заради това немските премиуми винаги ще имат много купувачи. А пък още по големите комплексари с още по- малките пи.ки търсят да си купят втора употреба немски премиум.
  • #9
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Колко ли дългомще продължи това компания на премиум разбирай скъпи автомобили да продава повече отколкото масов производител като Дачия.Това е изскуствен пазяр и той няма продължи дълго
  • #8
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Селянин ( преди 2 години )
    Сега остана и Johnnie Walker да пуснат уиски Е46 или 320Ci и всичко си идва на мястото.
  • #7
    6 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    бе ем ве са фалираща марка защото пазарната им ниша както и на другите немски фирми се стеснява и изчезва а без нея няма къде да продават а всеки бизнес без да продава фалира
  • #6
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Може да не е типично за бмв ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА ВЪНШНОСТ, но ще се купува, бъдете сигурни.
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    И се почва 750 ,после 850 и тн.
  • #4
    9 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Доста уродлива кола.
  • #3
    6 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ахахахаха, тия *** от бе-ем-ве още ли правят ДВГ? Никой няма да купува тези ***. Ей, прости и алчни германски производители!
  • #2
    16 rate up comment 8 rate down comment
    До 1 ( преди 2 години )
    За хора без вкус. Изключително нелицеприятна машина, недостойна за M името. БМВ трябваше да направят седан, защото М подразделението е известно със страхотни за шофиране и идеално балансирани леки коли. Такива шлепове като тая концепция вече не предизвикват нищо друго освен скука у мен.