IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Десетте най-надеждни коли на възраст между 10 и 20 години

И тук преобладават японските автомобили, но има и изненади

Автомобилните експерти съставиха нов рейтинг на най-надеждните употребявани автомобили. Проучването е направено от независимата организация Consumer Reports и маркетинговата агенция J.D. Power, които провеждат анкетират хиляди собственици на автомобили. Сега те ни посочват десетте автомобила, които се характеризират с най-дълъг пробег. Ето и кои са те.

Десетте най-надеждни автомобили на възраст между 10 и 20 години (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #20
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Смех
  • #19
    2 rate up comment 0 rate down comment
    sly1 ( преди 2 години )
    Смених доста коли,няма да изреждам какви марки са защото тук собствениците им ще се юрнат да ме опровергават ,но доста се отбивах по сервизите.От 5 год. насам съм със Волво ХЦ 60 Д5 ,до сега ходя само за консумативи масла ,спирачки.Като човек който често пътува от личен опит Ви казвам няма кола която да не се чупи ,но поне да е по-малко
  • #18
    15 rate up comment 4 rate down comment
    Пропов ( преди 2 години )
    То в Америка и карането им е друго. Големи разстояния, кара се плавно, меко. Тук в Европа карането е агресивно, рязко, щото такива са ни пътищата, такива са ни и навиците. Освен това късите разстояния, рък - брък насам натам, това тормози мотора. Студен не се смазва добре с всичките последствия от това. Също така за САЩ и Европа колите са доста различни, поради еко и ред други местни изисквания. Така че освен за спорове , тази класация за друго не ни върши работа.
  • #17
    15 rate up comment 5 rate down comment
    Toto Rino ( преди 2 години )
    За Fusion , TT,A6 и Lexus нещо много ме съмняват,но Camry е легенда.Мискя, че доста други коли ги няма в класацията.Особенно на комшията от лево голфа
  • #16
    26 rate up comment 3 rate down comment
    бъчваря ( преди 2 години )
    Не е вярно, че няма лоша кола. Напротив, има и всичко е конструктивно заложено. Дори при добра поддръжка, пак може да си в сервиза през месец въпреки новите части!
  • #15
    25 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Както върви трябва да знаем за 15 - 25 годишните
  • #14
    15 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Смешки...
  • #13
    15 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Mercedes G class 1985 - още се карат и са железни
  • #12
    81 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Пичове, няма лоша кола или жена! Просто поддръжка му е майката! Е, трябва и да си я харесаш преди покупката! Та тъй! Ай със здраве и да не ви пука, защото на всички двигатели им идва времето,.... да загаснат! Майната им на таралясниците!
  • #11
    31 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Не знам дали сайта е скучен ама го четете, че и пишете тук. Те това искат хората - трафик.И аз си губя времето да отговарям.