IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla падна в пропаст, но шофьорът не пострада

Електромобилът се превърна в купчина желязо

Жител на Пуерто Рико публикува в Twitter снимки от тежък инцидент, който се е случил на планински път в страната. На тях се вижда превърнат в купчина желязо Tesla Model S P90D, чийто водач не се е справил с управлението и е паднал в пропаст край пътя.


Tesla


Снимките показват спасителните екипи, работещи около остатъците от електромобила. Известно е, че те са разрязали каросерията на колата, за да извадят шофьора, така че истинските поражения по луксозния седан не може да бъдат установени.

Със сигурност след удара в земята превозното средство е напълно унищожено, но липсват следи от пожара, така че батерията му сигурно не е пострадала сериозно.


Tesla


По-интересното в случая е, че шофьорът на тази Tesla на практика е останал невредим след инцидента. Мъжът се е разминал само със сериозна уплаха, както и с няколко драскотини по ръката, като не се е наложило да посети болница.

Снимки: Twitter

0 от 500