IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-евтината 7-местна кола в България ще е 28 000 лева

Dacia обяви цените на новия си семеен модел Jogger, поръчките започват през януари

Малко над 28 000 лева ще е цената на най-достъпния автомобил със 7 места на нашия пазар. Dacia обяви официално ценовата листа за България за новия си модел Jogger. Насоченият към семействата автомобил е на платформата на новото Sandero (същата като при Renault Clio и Nissan Micra), но с доста удължени габарити, което позволява да се предлага и с 5, и със 7 места.
 
  
Dacia Jogger

   
Поръчките за Jogger в България започват в началото на идната година, като са предвидени три нива на оборудване. В най-базовото и с 5 места автомобилът ще струва 27 090 лева с ДДС за варианта със 100 конски сили и двугоривно задвижване - бензин и пропан-бутан.

Стандартното оборудване тук включва електронна стабилизаща система, автоматични фарове, ограничител на скоростта, 6 въздушни възглавници, електрически стъкла, релси на покрива, делима задна седалка, Bluetooth и USB. Добавянето на трети ред седалки увеличава цената до 28 390 лева.

Второто ниво на оборудване добавя климатик, мултимедия с 8-инчов сензорен екран, модулни релси на покрива, круиз контрол, парктроник отзад, електрически огледала и тонирани стъкла.

Тук цените започват от 30 490 лева за варианта с газова уредба и 5 места, и стигат до 32 790 лева за 7-местна версия с бензиновия турбомотор със 110 коня.

На върха в гамата е лимитираната версия Extreme, която добавя автоматичен климатик, камера за заден ход, 16-цолови алуминиеви джанти, специална декорирана тапицерия и електронен ключ. Най-скъпият Jogger със 7 места, върхово оборудване и 110 коня мощност е 34 590 лева - около двайсет хилядарки под следващата най-достъпна оферта за седемместен автомобил.


15 неща, които трябва да знаете за Dacia Jogger (ГАЛЕРИЯ):

 

 

 

0 от 500
  • #19
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Хд ( преди 2 години )
    И забележете "завидните" 200нм!
  • #18
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Ей мен ( преди 2 години )
    За служебен автомобил се е утрепал! Евтин, лесна поддръжка и носи на тиквени пътища. За личен автомобил бих го взел само ако нямам друга опция.
  • #17
    2 rate up comment 6 rate down comment
    Бебе ( преди 2 години )
    Това не става за кола трябва да минеш 50кл да загрее вози като каруца че и 30000бона лудилиса
  • #16
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Stanimir Stoykov ( преди 2 години )
    Не е лоша колата
  • #15
    4 rate up comment 4 rate down comment
    expert ( преди 2 години )
    20годишно Clio със 7 места, тия съвсем изплискаха
  • #14
    3 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Карам чисто нов Докер, гюм от класа. Никога повече това недоразумение.
  • #13
    7 rate up comment 2 rate down comment
    до 10 ( преди 2 години )
    ти си или удрян по главата, или ортак на Копейкин. Пенсионерите в Б-я са 2.07 млн., а не 2.5 млн. Пенсия от 300 лева получават 400 000 от тях. Средната пенсия по НОИ е 527 лева и ще стане към 600 от Нова година. Огромната част от пенсионерите си имат жилища и деца да се грижат за тях. На минимална раб заплата работят само тия, дето си получават разликата под масата, за да не плащат осигуровки и данъци. А от глад *** хората в Йемен и Сомалия. Тука гладува само тоя, дето не умее нищо или го мързи
  • #12
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Пантуди ( преди 2 години )
    Българите сме много интересен народ. Не произвеждаме автомобили, но плюем и търсим косури. Не бива да лепим етикети преди да добием някакви впечатления. Избора на автомобил е въпрос на финансови възможности, предпочитания и интелект.
  • #11
    15 rate up comment 3 rate down comment
    Аз ( преди 2 години )
    За пореден път се убеждавам, че някои хора само си чешат езиците само за спорта. От 11 години карам Дачия, купена чисто нова и никога не съм имала проблеми. Прекрасна кола, идеална за семейство, гори малко и евтина поддръжка. Следващата пак ще е Дачия само се триумя коя да бъде.
  • #10
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Реалист ( преди 2 години )
    До номер 3.Българите умират от глад,над 2.5 млн.пенсионери с пенсия 300 лв.Над 1 млн.българи работят на минимална заплата.Ти къде живееш,не виждаш ли реалноста.Относно колата се заблуждавате.28 000 лв.но без климатик,ако искаш климатик отиваш на второ ниво оборудване над 33 000 лв.И това добра цена ли е.