IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Българско ателие преобрази Tesla Model 3

Намесата на Vilner Garage определено придава различен стил на електромобила

Електромобилът Tesla Model 3 е поредният проект на българското ателие Vilner Garage, като този път промените засягат изцяло интериора на машината. Той е получил нови и скъпи материали, които определено придават стил на автомобила.


Tesla Model 3 Vilner


Ако някой се чуди защо е нужна тази намеса, след като колата е чисто нова и е конфигурирана по желание на клиента, във Vilner имат готов отговор:

„Tesla е fast fashion марка в автомобилната индустрия. Tова е страхотна идея на голяма компания, просто качеството на просто качеството на материалите е едва задоволително, а разнообразието от избора липсва. И така единственото предимство на тези автомобили е електрическо задвижване, което е чудесна идея. Не бива обаче да се лишаваме от комфорта и красивите неща в живота“.


Tesla Model 3 Vilner


Затова и в ателието се захващат да работа и споменът от чисто белия интериор като в операционна зала е заличен завинаги. На негово място вече ще откриете фина кафява кожа, към чиито краища деликатно е пришит пепитен сив плат - от горе до долу.

Променени са таблото, средната конзола, воланът и таванът, като е обърнато внимание на всеки детайл - сивия шев, който обхожда дръжките на вратите, двуцветния пръстен на волана, меката кожа на подлакътника, текстилният таван и колоните, които водят до обвитото в пепитен плат табло.
  
   
Още снимки - вижте в галерията:


„Това е интериор, който може да бъде усетен с всяко едно от петте ни сетива. Той е като картина на художник, чиято цел е да остави публиката без думи. Просто трябва да я почустваш“, категоричен е създателят на този интериор.

Снимки: Vilner


0 от 500