IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mitsubishi представи хибридния Outlander

Версията PHEV ще изминава 87 км само на електричество

Компанията Mitsubishi проведе четвърта премиера на Outlander за тази година. Първо беше показано четвъртото поколение на стандартния модел, след това излезе хибриден вариант на предишната генерация, а само преди дни видяхме и дизайна на следващия Outlander.


Mitsubishi Outlander PHEV


Сега идва ред на хибридната версия на настоящия модел, който се появи във версия с двигател с вътрешно горене през февруари. Благодарение на системата PHEV тя ще може да изминава до 87 км с едно зареждане на батерията, която има капацитет от 20 кВт/ч. Точните данни на хибридния отново не се съобщават, но от Mitsubishi твърдят, че двата електромотора – на предната и на задната ос, са с до 40% по-голяма мощност

Системата за задвижване на всички колела на Outlander PHEV разполага с функция за активен контрол за преразпределение на мощността към предната и към задна ос. Тя е свързана със спирачките, като така се постига векторизация на въртящия момент. При нужда системата може да прехвърли повече мощност към предния електромотор, като се предлагат общо 7 режима на движение в зависимост от състоянието на пътя и метеорологичните условия.


Mitsubishi Outlander PHEV


Японците отново не споменават двигателя с вътрешно горене, но се предполага, че това е същият 2,4-литров мотор с 4 цилиндъра, който се поставя на предишния Outlander PHEV. Той произвежда само 126 к.с., но комбинираната мощност заедно с електрическите двигатели е 221 к.с.

Екстериорът на хибридната версия е идентичен с този на стандартния модел. Същото се отнася и за интериора, където разликата е единствено в показанията на приборния панел. Цените на Outlander PHEV също все още се държат в тайна, като те ще станат ясни при старта на продажбите в началото на 2022 година.

Още синмки на Outlander PHEV - вижте в галерията:

Снимки: Mitsubishi

0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Едва ли! Даже се говори, че и мего ще го спират за Европа.
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    За пикапа L200 ще има ли хибрид ?
  • #3
    7 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Строг субективизъм. Първа снимка фас - странен и смущаващ ме изглед. Изглежда, че по хоризонтала около емблемата са разрязани един малък камион и един автомобил. После са залепили горнището на колата към долнището на камиона?! Всичко е субективно, аз си падам по човешкия дизайн на Хонда, донякъде изчистените Субару. Тойота залитнаха в посока екстравагантност, май Нисан/Мицубиши вървят по същия път. Сузуки, Мазда, Дайхацу, Исузу са по-малки и извън полезрението ми.
  • #2
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Дифорс ( преди 2 години )
    Автомобила е супер. За мен това е за предпочитане, пред чистите електрички. Да по-сложен е, но ти дава огромна свобода на придвижване.
  • #1
    5 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Не съм съгласен