IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

„Капсула на времето“ - продава се идеална Honda CRX от 1990 година

Напълно запазеният хечбек е изминал само 19 километра

Произведена през 1990 година Honda CRX се продава в Лисабон (Португалия). Хечбекът е в идеално състояние, тъй като е изминал само 17 км и е държан в консервирано състояние в сухо помещение.


Honda CRX


В обявата се съобщава, че само спирачната течност и акумулаторът не са оригинали. Всичко останало, включително и моторното масло, са поставени на автомобила в завода. Затова и продавачът определя тази CRX като „капсула на времето“, но не посочва причините, поради които колата не е карана.

Хечбекът с предно предаване е от второто поколение на модела, като е оборудван с 1,6-литров атмосферен двигател с мощност 108 к.с. Той е комбинират с 5-степенна механична скоростна кутия. Собственикът е категоричен, че всичко по колата „работи добре“ и тя може да украси всяка автомобилна колекция без без допълнителни инвестиции.

Още снимки на хечбека - вижте в галерията:


Тъй като автомобилът не е каран и е съхраняван при идеални условия, боята, гумите и интериора са в автентично състояние. Съдейки по снимките, оборудването на CRX е прилично - има електрически прозорци и електрически люк, както и спортни седалки с вградени подглавници. За съжаление, не се посочва цената, но подобни автомобили в Европа може да струват над 30 000 евро, ако са в добро състояние.

Снимки: Garagelist.pt

0 от 500
  • #6
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Maina ( преди 2 години )
    Това бе първата ми кола... първата ми любов. Уникален автомобил! Много пъргав автомобил, а по-късната версия с VTEC мотора бе направо самолет със своите 160 к.с.... Автомобила бе около 800 кг и наистина вървеше много за времето си... Иначе е като лагерна количка и лесно се завърта... стабилността я нямаше, но динамиката и бе впечатляваща..Още ме е яд, че я продадох, трябваше да си я оставя като спомен!
  • #5
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Уникален автомобил.
  • #4
    11 rate up comment 0 rate down comment
    Car guy ( преди 2 години )
    @Алекс: Всяка кола от онези години ще се смачка като консервена кутия, колега. А тази специално е с други цели и безопасността не е сред тях. Жалко само, че е с по-слабия мотор, ама карай. Уникат си е.
  • #3
    8 rate up comment 14 rate down comment
    Алекс ( преди 2 години )
    Ако се направи краш-тест между тази Хонда и нова,тази ще се смачка като консервена кутия.Все пак живота и здравето са най-важни и винаги ще предпочета новата Хонда.
  • #2
    26 rate up comment 2 rate down comment
    Ами ( преди 2 години )
    Това е повече кола в сравнение с новите легени на Хонда.
  • #1
    28 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Красавица