IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Собственик на Toyota Supra защити колата си с тяло

Австралиец не се уплаши от силна градушка, за са спаси автомобила си (ВИДЕО)

В социалната мрежа TikTok се появи кратко видео, заснето в австралийския град Сидни. На него е записана акцията за спасяване на Toyota Supra (поколение A80) от силна градушка, организирана от собственика на спортната кола.


градушка


Ситуацията се разиграва на паркинг в комплекс от апартаменти. Във видеото е заснет неизвестен мъж, който по време на градушката се опитва да защити сребриста Toyota Supra с тялото си. Собственикът явно се е подготвил за природното бедствие, защото е покрил предното стъкло с плътен картон, а задната част – с черен плат.

Силният вятър обаче издухва защитните материали и за да спаси колата си от поражения, мъжът я прикрива с тялото си. Постъпката му явно е впечатли ползвателите на социалната мрежа, защото само за няколко часа видеото е гледано близо 100 000 пъти и събира 72 000 харесвания.



По-късно и самият собственик на колата се включи в дискусията под клипа, като написа, че нито той, нито колата му са пострадали от градушката. Мъжът получи похвали за самоотвержните си действия, както и препоръка следващият път да се възползва от защитно покривало.

Снимка и видео: TikTok


0 от 500
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Коментарите ясно показват празноглавието на немските фенчета - на вторичния пазар има доста по-евтини Поршета от Супра, но той си е внушил че всички са празноглави като него и вярват че от немското по-добро няма.
  • #3
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Синдикат на Ало Изма ( преди 2 години )
    До тук трима собсници на немски клозети вече са се изходили! Чакаме още!
  • #2
    5 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    За мен тенекия, за някои цел в живота - коли.
  • #1
    3 rate up comment 15 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Хахахаха ,японски чалгаджия си варди новия внос хахаха ,и тук пред блока са същите - за едно одраскване на 20-годишния "премиум" - човек убиват.